• EIJ90

    Bli gravid efter missfall följas åt

    Imra skrev 2018-05-01 05:29:27 följande:

    Bim -2 och tror jag plussade imorse :D

    Har försökt en juni/juli 2017, blev gravida i januari som slutade i MF. Och försök nr tre efter MA. Hoppas testet stämmer och lillen vill stanna <3


    Stort grattis!! <3 Hoppas vi är fler i gruppen som snart får göra dig sällskap. Du får gärna uppdatera hur det går. Jag tyckte väntan till 12 v var superjobbig. Så vi finns och stöttar =)

    Jag fick positivt på äl-test idag så nu håller vi tummarna att det blir något.

    Kram!
  • EIJ90
    Milian03 skrev 2018-05-02 07:48:54 följande:

    Hur länge efter tidigt missfall visar egentligen testerna positivt? Idag är 4e blödardagen och testade gravtest med morgonurin och det är fortfarande positivt. Mycket svagare än när jag plussade, men helt klart positivt fortfarande. Och hur länge blöder man? Förstår ju att det kan vara olika men vad är era erfarenheter?


    Jag blödde sparsamt i typ 14 dagar. Någon dag efter att jag slutat blöda fick jag neg på test.

    Fick mf i v 7.
  • EIJ90
    SL185 skrev 2018-05-03 18:07:57 följande:

    Jag fick glad gubbe precis!! Dag 15, så ägglossningen är väl under de närmaste dygnen. Förra cykeln fick jag glad gubbe dag 12 och ring (negativt) dag 13. Så lite förskjutet blev det för mig :)


    Vad skönt med så kort tid till äl. Jag fick glad gubbe för två dagar sen så gissar att jag har äl idag på dag 19. Aldrig lyckats få glad gubbe innan så roligt att det funkade. Kör annars mest efter NC tempning. Fast då ser man först efter när äl har varit =) Andra försöket sedan mf

    Håller tummarna för oss!! Vi har myst till det massor nu runt äl
  • EIJ90
    Imra skrev 2018-05-03 07:09:27 följande:

    Nu vågar jag tro det på riktigt! :D hoppas lillen vill stanna denna gången!


    Stort grattis igen! Alltid skönt att få det svart på vitt.

    Hoppas snart få göra dig sällskap med ett plus. Troligtvis äl idag så blir lång väntan till bim.
  • EIJ90
    SL185 skrev 2018-05-03 19:58:32 följande:

    Va bra att ni har säkrat er och myst runt äl, håller alla tummar o tår o hoppas att det tar sig nu o stannar :) när fick du missfall?

    vi har myst igår o senaste dagarna, mannen har dock prestationsångest idag så det blir nog inget..fan! Försöker hålla frustrationen inombords o se glad ut men så jäkla jobbigt när man inte får till det under rätt tid :(


    Tack!

    Det räcker säkert bra det också! När jag blev gravid så hade vi sex några dagar innan äl.

    Fick mf i mars, var i v 7. Du?

    Jobbigt med prestationsångest. Vi försöker skoja lite så det inte blir blodigt allvar och konstig stämning bara för att det ska bli barn. Men vi har haft klart mer sex än vanligt och precis runt äl. Håller tummarna supermycket för er!

    Man blir ju inspirerad när första plusset dykt upp i gruppen =)
  • EIJ90

    Nu har NC satt ut äl den 3/5. Hoppas hoppas att maj kan vara vår månad. Andra försöket sedan mf. Bim är 16/5.

    Fler som väntar på äl eller Bim?

  • EIJ90

    Inväntar bim 17/5. Känns som en evighet! Temperaturen har stigit mer än vanligt men kanske beror på att jag börjat smörja med progesteronkräm denna cykeln.

    Så jobbigt när man går och hoppas fast man egentligen inte vågar hoppas för man är rädd att bli besviken. Fast man blir ju besviken oavsett så kanske bara ska fortsätta hoppas =)

  • EIJ90
    babytjejen skrev 2018-05-10 17:04:00 följande:

    Någon mer än mig som märkt av att dom är mer känslosamma o har lättare till tårar sedan erat missfall...speciellt tiden just efter? Någon som tycker att äl o menstecken varit annorlunda efter missfall?


    Jag kunde bli väldigt ledsen i början efter missfallet om jag blev påmind. Såg barn eller barnsaker. Och jag känner fortfarande skillnad i samband med äl och mens. Ont på ett annat sätt än tidigare. Mer stickningar och spänningar i tjejmagen. Tidigare märkte jag nog inte av äl alls. Första äl efter mf hade jag riktigt ont! Inte lika farligt denna gången
  • EIJ90

    Hej tjejer.

    Tog ett test idag på BIM-2 och förväntade mig neg resultat. Hade bara digitala hemma.

    Har varit förkyld/sjuk sedan i torsdags och är idag hemma från jobbet med halsont, igentäppta bihålor och svag feber.

    Är orolig nu. Glad och orolig....

    Nån som vet om sjukdom ökar risken för mf? Någon med erfarenhet?

  • EIJ90
    Systeryster33 skrev 2018-05-15 14:32:43 följande:

    Wow grattis :D nä tror inte alls det påverkar! Bebis ligger fint inbäddad där inne! Var det du som börjat smörja med progesteronkräm denna cykeln? Är med sugen :) tror min mens är här senaste torsdag!! Tempar du? Vill du visa din kurva i så fall? Än en gång, stort grattis <3


    Yes. Jag har börjat med progesteronkräm denna cykel. Har inga symptom och är på äl+10. Är klart nojjig eftersom jag fick mf i mars och då var jag inte ens sjuk. Känns väldigt tidigt och är rädd att kroppen ska stöta bort det eftersom jag inte mår bra.

    Tempar med NC. Har inga mätvärden från i helgen och idag vet jag inte om det är högt pga att jag är sjuk eller om det är hormoner. Aldrig fått så hög temp innan.

    Tack för peppen! Är så tidigt än så vågar knappt hoppas på det. Men jag är gladare än förra gången och tänker att jag är gravid tills motsatsen bevisas.

    Här är kurvan:

Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt