Inlägg från: Märta86 |Visa alla inlägg
  • Märta86

    Brunaktig/ljusröd flytning

    EmSv87 skrev 2018-04-08 20:28:27 följande:

    Halloj!

    Det är så att jag ät gravid v 8 och har bf 23 nov.

    Men nu är det så att i fredags när jag va på toa och skulle toa mig så kom det brunaktig flytning och så har varit till och från hela helgen..

    Va till BM i fredags och hon sa att det inte va nån fara, vilket lugnade mig.

    Men nu när jag va på toa så kom det ljusröd mer vattning flytning med den kom min oro smått tillbaka.. har dock ingen smärta i magen!

    Jag ska på VUL på onsdag men tänkte ringa gyn imorgon och rådfråga...

    Har ju gravidsymtom kvar, såsom fruktansvärd illamående (till och från under dagen), kissnödig (går på toa 3455789372 ggr om dagen känns de som), smått ömmande bröst, hungrig och trött om vartannat..

    Nån mer som har haft så men ändå gått bra med graviditeten??

    Jag vet att det inte behöver betyda det värsta, men blir ändå lite orolig...

    Tack för snabba svar!!


    Hej! :)

    När jag såg din tråd kände jag direkt att jag måste svara, var så lik min historia på nått sätt.

    Jag är också gravid i vecka 8, och har sedan 2 veckor tillbaka haft brunbeiga flytningar, som i bland blir till en färsk röd blodstrimma i flytning. I början var kom det endast då jag gjorde nr 2, men sen i torsdags så kände jag att det kom nått liksom, så gick på toan å torkade med papper. Då var det en blodstrimma i flytning på pappret. Sedan dess så kommer det 2-4 gånger om dagen, ibland brunt å ibland en blodstrimma. Det har däremot aldrig kommit så jag måste ha skydd. Det har inte droppat i toan lr kommit i trosorna. Jag har aldrig heller ont i samband med detta.

    Jag ringde gyn i fredags å har fått en tid på onsdag för undersökning, så jag hoppas det går vägen. Jag har haft missfall förr, men det har aldrig börjat såhär. Så på ett sätt vill jag tronar det är känslig livmodertapp bara. Jag hoppas de :)
Svar på tråden Brunaktig/ljusröd flytning