Inlägg från: förvirrad tonårstjej |Visa alla inlägg
  • förvirrad tonårstjej

    Min bästavän är bästis med mitt ex...

    Hej..

    Jag mår riktigt dåligt över att min bästavän är bästis med mitt ex. Överreagerar jag bara eller ska jag bara släppa det och låta dom vara det? Jag och min bästavän har varit bästisar i hela vårat liv och hon och mitt ex har varit det i kanske 2-3 månader. Jag och mitt ex gjorde slut för ungefär 2 månader sedan. Hon skyddar han mer än mig och jag blir bara så besviken på henne.. hade detta hänt henne hade jag absolut lämnat hennes ex och stöttat min bästavän jag har haft i hela mitt liv, men det kanske bara är jag? Vad ska jag göra!?!?!?! Hjälp!!

  • Svar på tråden Min bästavän är bästis med mitt ex...
  • förvirrad tonårstjej

    Jag struntar totalt i henne nu. Eftersom vi har varit bästisar i hela vårat liv så är det väldigt konstigt att hon tar mitt ex före då dom endast varit vänner sen då vi gjorde slut...? Han har direkt inte varit så snäll mot mig, han sket i mig hela tiden jag ville träffas men det ville typ inte han, jag fick ta varje inseativ osv. Han ville heldre vara med sin tjejkompis osv. Då han såg mig så sa han knappt hej?! Och absolut inte hejdå han bara stack ifrån platsen om vi var med varandra och så...

  • förvirrad tonårstjej

    Men det blir ju ändå att jag tänker på henne väldigt ofta eftersom våran vänskap var verkligen så bra, vi gjorde verkligen allt för varandra, berättade allt och så. Blir bara så besviken men vill inte heller att hon bara kan göra vad hon vill mot mig och så... För jag har förlåtit henne för andra saker hon gjort också. Så nu tycker jag att detta var droppen!

Svar på tråden Min bästavän är bästis med mitt ex...