• Anonym (vg)

    Min bästavän är bästis med mitt ex...

    Tror tyvärr också hon vill bli i hop med ditt ex. 
    Det finns ingen annan anledning att inleda en vänskap med sin bästis ex annars. Det normal är att man inte när en sån vänskap. Bli inte förvånad om det inom en snar framtid heter att " vår vänskap övergick i kärlek".

  • Anonym (vg)

    Man gör inte så mot sin bästa vän som hon gör mot dej. Alltid, alltid så går bästa vännen före i ett sånt läge. 

    Frågan är varför hon har behov att odla en ny vänskap med ditt ex när du mår dåligt av det. Det finns egentligen bara två svar på det. Hon vill bli ihop med honom och det är lågt när han är ditt ex. Eller så är du inte hennes bästa vän. 

    Tyvärr.

  • Anonym (vg)

    Om du ska behålla din värdighet så gör inte så stor grej av det. Gör som någon skrev och säg att du inte vill träffa henne nu då hon umgås med ditt ex. 

    Kräv inget av henne som att hon ska välja någon av er. Börjar hon ifrågasätta varför du inte kan umgås med båda så upprepa bara att du inte vill umgås med henne då hon umgås med ditt ex av den enkla anledningen att det blir för jobbigt för dej. Sätter  hon på sej offerkoftan och börjar prata om att du sätter henne i en jobbig sits så upprepa bara igen och igen. 

    Antingen kommer hon tillbaka till dej, eller så väljer hon ditt ex. Väljer hon exet så kan du med facit i hand vara stolt över dej själv som inte ställde till en jäkla scen, då var hon ändå inte värd det. 

Svar på tråden Min bästavän är bästis med mitt ex...