Inlägg från: Anonym (Ellie) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ellie)

    Min bästavän är bästis med mitt ex...

    Men är det inte lite konstigt detta att tjejer först kräver att deras vänner ska umgås med deras kille, men sedan inte kan ta att vännen kanske trivs bra med killen även efter att relationen tar slut?

    Det FINNS folk som faktiskt bara är vänner också, vet ni.

    Jag är vän med min bästa väninnas ex. Hon är min kära vän men hon var faktiskt taskig mot honom när hon gjorde slut. Han var jättekär och ville gifta sig efter fyra år som särbo och hon bara "njaeee...." och sen gjorde hon slut några månader senare. Han var helt knäckt i närmare två år.

    Jag respekterade hennes önskan att aldrig få höra om när jag träffar honom eller något om hur han har det, men om jag träffar någon hon har dumpat har hon inte med att göra. Jag hittade av en slump en ny kvinna till honom och förra året gifte de sig, det gjorde mig jätteglad. Nu umgås vi som par ibland och jag har alltså fått två nya vänner.

    Hade jag tänkt som TS så hade jag bara haft kvar samma vän som alltid.

    Och oavsett tycker jag inte man kan säga så mycket när man själv är den som har gjort slut. Den du dumpar kan vara någon annans guldklimp och bara elaka människor missunnar den man har lämnat att bli lycklig med någon annan, tycker jag.

Svar på tråden Min bästavän är bästis med mitt ex...