• Anonym (njae)

    psykopatiskt ex vägrar lämna

    Anonym (sniffer) skrev 2018-04-22 19:44:10 följande:

    1. Ta skärmdumpar på det hon skriver om dig/er på sociala medier.

    2. Installera appen ACR (active call recording) på din mobil och din killes, då spelas alla samtal in och man väljer med ett knapptryck efter samtalet om det ska sparas eller inte. 

    3. När du eller han har fått ett nytt hotsamtal, ring upp hennes familj och säg till dem att om de inte stoppar henne/ser till att hon tar sin medicin eller vad som nu krävs inom 7 dagar så blir hon polisanmäld.

    4. Om ni inte blir lämnade ifred anmäl hela skiten inlusive filmer och allt vad det är så får hon väl antingen bli tvångsintagen och/eller få kontaktförbud då.


    Vet faktiskt inte om det räcker med inspelade samtal eftersom personen kan hävda att allt vara var ett practical joke och ni bara skojade och då hamnar man ändå i ord mot ord.

    Vi lever i Sverige vet du, här är det ALLTID synd om alla idioter och psykfall tills motsatsen bevisats och just det där med att bevisa är snudd på omöjligt med dagens bevisbörda. Jag tror inte det skulle vara fel att kolla med snuten först vad lagen säger och hur man bäst hanterar situationen.
Svar på tråden psykopatiskt ex vägrar lämna