Inlägg från: hipsterpappan |Visa alla inlägg
  • hipsterpappan

    Nu säger C ja till att 9000 ensamkommande ska få stanna-rätt eller fel?

    Läste i dag om en 19-årig asylsökande i Uppsala som utsatt en kvinna för en grov överfallsvåldtäkt. Det patetiska straffet blev drygt ett års fängelse och åklagarens begäran på utvisning avslogs då han enligt MV riskerar förföljelse i sitt hemland.
    unt.se/nyheter/uppsala/fangelse-for-overfallsvaldtakt-i-uppsala-4977121.aspx
    Så våra kvinnors säkerhet värderas lägre än denna sk flyktings enligt domen

  • hipsterpappan

    Nu har vi det svart på vitt att importerade våldtäktsmäns säkerhet väger tyngre än svenska kvinnors säkerhet numera. Och naturligtvis den obligatoriska åldersrabatten på det redan löjligt låga straffet och någon medicinsk åldersbedömning är självklart kränkande. Även skadeståndet lär skattebetalarna få stå för.

  • hipsterpappan

    I senaste SIFO så tappar sossarna stort till SD och det är flest kvinnor som hoppar av till Sverigedemokraterna. Är inte särskilt långsökt att tro att det hänger ihop med sossarnas eftergifter när det gäller just dom 9000 män utan asylskäl som nu får en ny chans att stanna här. Att den gruppen är kraftigt överrepresenterad gällande sexbrott som drabbar kvinnorna värst är nog en förklaring.

  • hipsterpappan

    Ingen enda liten håla slipper längre undan problemen tyvärr

  • hipsterpappan

    Dom är mer trovärdiga än dina tafatta försök att förringa vekligheten.

  • hipsterpappan

    Visst får SD tacka Löfven och Lööf för sina många nya väljare. Att det kanske beror på det här beslutet är nog inte bara en gissning när man ser på gruppens skeva kvinnosyn och stora överrepresentation i sexbrottsstatistiken.

  • hipsterpappan

    Inte lätt att vara kvinna i det nya spännande Sverige

  • hipsterpappan
    solboll skrev 2018-05-22 11:41:09 följande:

    Jag tycker man ska skicka hem dessa 9000 ensamkommande pojkar/män

    MEN

    jag tycker att man ska ta hit 9000 ensamkommande flickor/kvinnor istället som med tanke på kvinnosynen där faktiskt behöver hjälp
    (sen har tyvärr inte alla svenska killar/män en bra kvinnosyn heller, det ser man ju tyvärr om inte annat på onlineforum..)

    Så ja skicka hem dessa men ta hit lika många kvinnor och tjejer istället, blir nästan förbannad att det ska daltas med dessa män/pojkar som kommer hit, dom som verkligen behöver hjälp kan inte ta sig hit.
    När ska politikerna börja bry sig om alla tjejer som behöver hjälp och som blir utsatta för förtryck






Svar på tråden Nu säger C ja till att 9000 ensamkommande ska få stanna-rätt eller fel?