Inlägg från: Rosa Fluff |Visa alla inlägg
  • Rosa Fluff

    Är det normalt att sonen vaknar 10-15 ggr/natt fortfarande?

    Nej det är inte normalt.

    Vår son var likadan. Vi gjorde massor med undersökningar men till slut gav de honom diagnosen grav sömnstörning. Han kom aldrig ner i djupsömn vilket blir skadligt för hjärnan om det pågår för lång tid.

    När han var två år fick vi sömnmedicin villet räddade oss. Han vaknade fortfarande, men upp till 6 ggr istället för 15. Och han blev ett helt annat barn som skrattade om dagarna och var glad.

    Så kontakta vården och se om de kan hjälpa er.

  • Rosa Fluff
    Sommar26 skrev 2018-05-03 11:01:36 följande:

    Tack för era svar. Har nu bokat tid och får träffa läkare om tre veckor. Tråkigt bara att BVC alltd proppsar på att vi "bara ska bita ihop, i några år".


    Bvc är nötter. Sonen visade sig även ha mjölkproteinallergi och hemska magsmärtor. Enligt bvc var det helt normalt att barn har ont i magen och nästan vrider sig i smärtor. Idioter..

    Mitt tips är att stå på er. Även hos läkaren. Det är normalt att barn vaknar på natten men det är inte normalt att vakna 20 ggr. Nämn även om ni märker att det påverkar barnet för då tar vården det på lite mer allvar.. Lycka till!
  • Rosa Fluff

    Vi fick Theralen. På köpet fick vi även helt ett annat barn. Helt plötsligt blev han bli glad, busig och skrattar mycket. Innan var han mest gnällig. Och ville ha mycket närhet.

    Vi kunde slut med medicinen strax innan trotsåldern.

Svar på tråden Är det normalt att sonen vaknar 10-15 ggr/natt fortfarande?