Inlägg från: jordgubben79 |Visa alla inlägg
  • jordgubben79

    Min son hatar min man

    Har varit tillsammans med min man i 7 år.Har en son på 12 år sedan ett tidigare förhållande.Min mans och sonens relation var till en början mycket bra. Efter 2,5 år ca började relationen med min son men även med mig att förändras. Min make började tycka att min son var jobbig och att veckorna han var hos oss var så ?jävla jobbiga?. Kan tillägga att min son är en lugn, snäll och iblan tystlåten kille, aldrig problem med skola eller andra problem, förutom att han är liten i maten.

    Min make började visa ett aggressivt beteende mot mig och sonen, kunde ofta förödmjuka och förlöjliga min son bland andra människor.Har haft flera tuffa perioder i förhållandet med bla husförsäljning som drog ut på tiden vilket med ekonomiskt tufft, maken blev av med jobbet(hade en höge tjänst,) han gick arbetslös etc

    Under dessa år har han hakat upp sig på mig och min sons relation.Han tycker jag tramsar, han svär åt min son, bl a kallat honom lögnaktig liten jävel, svär och trycker ned honom verbalt, pratar illa om hans pappa, ifrågasätter min relation till barnets pappa- varför ska han och jag ens prata vid överlämning, det är väl bara att lämna av sonen och åka....

    Ser hur min son mått sämre , blivit tystare och får en helt annan kroppshållning så fort han kommit hem till oss.Han har gråtit hos sin pappa dagen innan bytesdagen och inte velat komma hem till oss pga min man.

    Attityden mot mig har varit fruktansvärt hemsk; från attfrån början varit kärleksfull till att ju längre tiden gått kallat mig egotrippad, egenkär, isdrottning, känslokall, bett mig dra åt helvete, bett mig sluta tänka överhuvudtaget då man ser hur jävla illa det går, kallat mig för pedofil då jag under en tid låg i min sons säng och läste bok vid läggdags och att han öcklades av bilder jag lade upp på sociala medier med mig och min son etc

    Efter han bett mig dra åt helvete och ta mitt pick och pack och dra för tusende gången gjorde jag det. Nu är han helt förstörd och vill inget hellre än att leva med oss. Maken och jag går på rådgivning. Sonen totalvägrar och vill aldrig mer se min make. Jag börjar tveka då jag ser den ansträngning min make lägger ner för att förändra sig och göra relationen bra.han har nörjat gå på kurs för att hantera sin aggression.

    Hur ska jag gå vidare?? Min övriga familj har sett hur dåligt vi mått och vill inte umgås med min make.det märkliga är att jag älskar ju honom fortfarande för jag ser hur mycket han ångrar sig och vill försöka.samtidigt som min son är ju nr ett i mitt liv och ska komma först. Ska man ge manen en chans och flytta hem igen men då riskera att relationen till min son som själv sagt att han aldrig vill bo hos mig igen. Eller är det bara att inse att han hade sin chans och förstörde allt och skapa ett nytt liv för mig och sonen? Min make tror bestämt att sonen bara får finna sig i det och att vårt nya liv kommer bli så bra igen. Är så stressad inombords då jag kommer göra människor sårade och besvikna hur jag än gör......

  • Svar på tråden Min son hatar min man
  • jordgubben79

    Startade tråden för att få lite konkreta synpunkter och inte påhopp.Har man själv varit i en liknande situation kanske man har en annan förståelse.

  • jordgubben79

    Att jag medvetet utsatt mitt barn är vidrigt skrivet.Men åter igen , har man inte varit i ett dysfunktionellt förhållande så kan det vara svårt att sätta sig in i det.Så ska man vara nedlåtande och riktigt vidrig i sina uttalanden så säger det mer om er.

  • jordgubben79

    Du känner inte till alla detaljer så att ifrågasätta min person när du inte ens känner mig är otroligt kränkande. Men det kanske är så du beter dig mot människor över lag. Otroligt nedlåtande och vidrigt!

Svar på tråden Min son hatar min man