Inlägg från: Jagvetdåinte |Visa alla inlägg
  • Jagvetdåinte

    BIM juni 2018

    Skapar en ny tråd då jag ej hittade en juni-tråd. Ger upp maj nu pga rejäl tempdipp bim-1, spottings och känningar i magen om att mensen är på g. Nu håller vi som inte lyckats i maj tummarna för att juni är vår månad ;) <3

  • Svar på tråden BIM juni 2018
  • Jagvetdåinte
    Ejjami skrev 2018-05-03 08:12:03 följande:

    Jag kommer troligtvis också hoppa in här om en stund. Tror inte det tid denna gången. Mina skengravid-symtom är borta och har inte fått positivt på gravtest. Men men. Det är bara att köra på :) skam den som ger sig!


    Välkommen ;) Nu har jag inte haft mer spottings och min temp har gått upp igen. Vet inte vad jag ska tro. Lite molvärk och idag kändes brösten tunga då jag vaknade (vilket de brukar göra efter äl men inte gjort förrän nu på bim). Märkligt! Tiden får utvisa.. negativt på alla gravtest än jag oxå :p
  • Jagvetdåinte

    Nu säger jag hej då till maj och hej till juni igen. Och ordentligt denna gång! Nu kom mensen, samma dag som nc rekommenderade gravtest. Har så ont och är så ledsen. 4 dagar över tiden. Vaknade mitt i natten och nu kan jag inte somna om. Mörkrött slemmigt blod, bläää... känner mig tom nu.. Försökt i ca ett halvår nu och det verkar inte vilja ta sig.. hoppas på tur i juni.

    Tiden jag la in i nc är inte giltig pga tog tempen mitt i natten.. men låter den vara kvar ändå...

  • Jagvetdåinte
    1995lj skrev 2018-05-09 15:31:45 följande:

    Gör ni något speciellt som ni tror kan förbättra era chanser ? :) har beställt bisolvon nu o berocca .. o börjat med rosenrot som jag ska ta till ägglossning .. :) o folsyra förstås


    Jag kör bisolvon men har inte fått gubben att ta samtidigt än ;p Hsn tycker det känns tramsigt! Men fick mitt första plus då men blev mens ändå, kemisk graviditet kanske! :p
  • Jagvetdåinte

    Har jag fått en ny basaltemp nu eller vad är det frågsn om? Jobbigt isf! Hur fan ska nc veta då äl är? Gah.. trött jag blir. Ligger på samma nivå idag men la inte in pga drack alkohol..

  • Jagvetdåinte
    Issari skrev 2018-05-11 08:53:51 följande:

    Min temp brukar ofta ligga runt cover line någon vecka efter mensen kommit. Den sjunker sedan rätt mycket under veckan innan ÄL.


    Skönt, hoppas den sjunker snart så den ej påverkar medeltempen! :)
  • Jagvetdåinte
    Linsen8808 skrev 2018-05-12 08:27:57 följande:

    BIM 2/6 :)


    Hejsan! Alla kopierar och lägger in sig själv på den senaste versionen av bim listan :) Jag administrerar inte den så.att säga :)
  • Jagvetdåinte

    Jaha. Där damp tempen ner å brösten slutade ömma igår. Ljust rosa på pappret igår. Så nu kommer snart mensen. Bim+2 (bim flyttades bakåt då ägglossningen gjorde det). Så nu blir det att gå på försök 8 istället å hoppas på juli. Börjar bli jävligt less på det här nu faktiskt. Trodde aldrig det skulle ta sådan tid för mig. Mina syrror blir gravida på stört. Börjar faktiskt bli orolig nu. Lycka till ni andra som har chans denna månad å grsttis till er som redan plussat. Hoppar över till juli nu.

Svar på tråden BIM juni 2018