Inlägg från: Minis4567 |Visa alla inlägg
  • Minis4567

    Abort eller ej? 3:an...

    Kan bara berätta vår historia. Vi blev också oplanerat gravida med en trea. Hade precis fått nytt jobb. Jag sa till och med att jag gör abort om jag är gravid. Men vi bestämde oss för att behålla. Dock ville livet lära mig en läxa. Vi fick ett uteblivet missfall. Det var fruktansvärt att behöva gå igenom. Upptäcktes på ultraljud i vecka 13. Efter att vi återhämtat oss så blev längtan efter en trea så stor att vi bestämde oss för att försöka igen. Idag har vi tre barn. Och minstingen gör familjen komplett. Nu har vår trea varit väldigt smidig, alltid sovit bra hela nätterna, varit en lugn bebis, för det mesta nöjd och glad. Kanske för att man själv var lugnare och kände sig säker i mammarollen.

    Hoppas att Ni kan komma fram till ett bra beslut. En abort är inget enkelt att gå igenom. Efter vårt missfall var vi tvugna att gå igenom en abort eftersom min kropp inte tog hand om missfallet. Det var nog det som var tuffast för mig. Trodde att jag var gravid i 4-5 veckor. Hur känner din man/sambo? Prata med varandra. Det är inget lätt beslut.

    Styrkekram

  • Minis4567

    Hoppas du/ni kommer fram till ett beslut som känns rätt för er.

    En fråga man kan ställa sig är om man vill ha ett barn till. Att lista för och nackdelar är också bra. Vi hade ju också sålt alla bebissaker för vi skulle absolut inte ha fler barn. Nu blev det ju en sladdis ändå:). Tänker på dig. Kram

Svar på tråden Abort eller ej? 3:an...