Inlägg från: Fantenn |Visa alla inlägg
  • Fantenn

    Gravid och dumpad

    Det var riktigt tråkigt att höra vad som hänt dig. Det är det sista man behöver när du redan har, eller snart kommer få alla gravidhormoner i kroppen!

    Jag tycker du ska resonera med dig själv vad du vill, utifrån att du kommer vara ensam i detta. Han kan aldrig förneka att han är pappan men han kan välja att inte vara delaktig.

    Sedan kan det vara så att han kanske reagerat för fort eller tagit något beslut i affekt som han sedan inte menar. Han kanske behöver lite tid att bearbeta detta och komma till insikt att han måste ta ansvar.

    Jag tror att allt kommer lösa sig även om det såklart för dig känns riktigt hopplöst just nu. Ge honom lite tid och sedan om möjligt prata med honom. Man kan aldrig säga åt någon annan vad den ska göra eller tycka, men du har all rätt att berätta hur du känner, och han kan inte förneka dina känslor. Ni har ändå varit tillsammans länge och då kan det inte vara lätt för honom att bara lämna dig och ert ofödda barn på en femöring.

    Om han ändå väljer att lämna dig kanske han inte var den du trodde, och heller inte den du vill ska vara far till ditt barn. Så på ett sätt kanske det är bra att det kom fram nu och inte senare.

Svar på tråden Gravid och dumpad