Inlägg från: Anonym (Max) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Max)

    En vit och sockerfri månad - följas åt? (START IDAG!)

    Hejar på!!!!

    Jag har dragit ner på socker i drygt ett halvår, och har försökt äta bra fett och protein osv. Tappade sötsuget och mat har börjat smaka på ett annat sätt, ett bra sätt!

    Nu är pollensäsongen här och jag är sååå trött och godissugen :///

    Har börjat dricka pepsi max, som nån sorts kompromiss. Det är ju inte nyttigt!!! Men bättre än en chokladkaka iaf kanske. Kan behöva pepp jag också ://

  • Anonym (Max)
    JodiBabe skrev 2018-05-15 07:41:25 följande:

    Hej Max!!! Hoppas peppen inte kommer för sent, för det är just i helgerna jag tycker det är som svårast att hålla mig undan socker. 

    Skickar lite pepp: - du har ju redan uppnått massor med att lägga om kosten och känner söta smaker på ett annat sätt. Det är ju FANTASTISKT!! Där har du nog kommit mycket längre än andra.

    Har du sockersug veckorna igenom eller är det mer på helgerna? Iofs är det ju inte mindre pollen på helger, men tänkte om du som jag ändå blir mer sugen i helgerna.

    Pepsi max är bättre än godis, själv är det kaffe och hembakt bröd som det blir lite för mycket av. Antar att det är liknande substitut. Men kanske du kan införa lördags-snask? Och tex äta nån skiva äppelpaj på lördagarna eller lite lördagsgodis, så du har nåt att se fram emot? (och då dra ner på Pepsi max?)

    Mitt mål är nämligen att efter denna månad, försöka införa lördagsgodis.För mig är det inte realistiskt att hålla mig från sötsaker forever. (inte för att du sagt det men, bara berättar om mina planer)


    Tack för pepp! Det gick hyfsat i helgen, blev min pepsi och några glas vin till grillat men inget godis eller snacks iaf!

    Jag kan tyvärr inte ha godis på helgen och sockerfritt under veckorna. Så fort jag äter sött blir jag mer sugen på sött.. Jag gör undantag om det är kalas eller fest men det är verkligen undantag för annars går det överstyr.

    Men visst är det tuffare på helgerna. Min pojkvän äter glass, godis och fikabröd och det ser ju väldigt gott ut. .. Jag brukar stå emot utan problem, men i helgen var jag riktigt sugen på en glass ://
  • Anonym (Max)
    JodiBabe skrev 2018-05-15 07:43:21 följande:

    Allmän pepp till mig själv: har faktiskt gått ner lite i cm runt midjan redan!

    Och lyckades hålla mig till alkoholfritt, trots två större event i helgen!

    Men det slank in några chips, men verkligen inte många, mindre än en näve. Så är nöjd. 


    Bra gjort!
Svar på tråden En vit och sockerfri månad - följas åt? (START IDAG!)