Inlägg från: Anonym (K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K)

    Tempkurvor: GRAVID!

    Så här såg min kurva ut i NC när jag blev gravid i mars i år. Tyvärr slutade det med mf i v 7, vilket syns vid sista mätningen (började blöda samma kväll). Hade äl för några dagar sedan så håll tummarna för att jag kan lägga in en ny gravidkurva om 1,5-2 veckor! :)

  • Anonym (K)
    Anonym (2018) skrev 2018-05-13 15:53:35 följande:

    Vilken dag i cykeln förstod du att du var gravid? När tog du test? Jag kör också NC och läste på deras hemsida att NC kan föreslå gravtest ungefär 4-5 dagar innan förväntad mens. Fattar dock inte hur eftersom tempen är hög från äl till nästa mens första dag. Tråkigt med mf!


    Jag hade äl på dag 11 och på dag 16 fick jag en nidblödning. Jag har fått nidblödning alla mina tidigare graviditeter så därför misstänkte jag att jag kunde vara gravid även den gången. Några dagar senare började även brösten ömma lite till och från. Fyra dagar innan bim (äl+9) testade jag med Testlagrets testa tidigt men fick helt blankt. Två dagar innan bim (äl+11) skulle jag på aw så då testade jag med Testlagrets vanliga sticka och såg då ett extremt svagt streck. Dagen efter (bim-1/äl+12) var det lite tydligare och på bim var det inte längre någon tvekan. Då fick jag även gravid 1-2 veckor på CB.

    I NC står det att jag bör testa dagen efter jag förväntas få min mens. Har dock för mig att jag fick ett meddelande några dagar innan bim att jag borde ta ett graviditetstest eftersom jag hade haft oskyddat samlag nära äl (då använde jag NC som preventivmedel) men jag förstod det som att det mer var en påminnelse om att jag borde testa mig om inte mensen kom när den skulle.
Svar på tråden Tempkurvor: GRAVID!