Inlägg från: Kurlie |Visa alla inlägg
  • Kurlie

    Behövs barnvagn till 4-åring när bebis kommer?

    Jag går mot strömmen och säger att jo, en syskonvagn kan behövas beroende på situationen. Vi köpte syskonvagn när vår senaste kom och syskonet var 3,5. Då promenerade vi ca 1 mil om dagen totalt med hämtning och lämning av storebror på skolan. Vi hade alltså ingen bil, tror många utgår från det när de svarar.

    Enligt mitt tycke alldeles för långt för en 4-åring mån-fre. Då är det mer bekvämt med en vagn barnet kan sitta i när det är trött men att det klart får gå själv så mycket det orkar och vill. Vi bytte till cykelvagn som någon nämnde när minsta var stor nog för det och det är verkligen super smidigt! Vi tar oss fram lika snabbt som om jag cyklade själv. Tar ju också mycket längre tid att gå en längre sträcka med mindre barn.

    Kan tillägga jag tvunget skulle ha vår äldsta att gå när han var 3,5 och lillasyster kom för han var ju stor nog enligt omgivningen. Nu hade vi en ståbräda som reserv som tur är för han tyckte inte alls det var kul att gå de där långa sträckorna och det blev ofta gnäll.

Svar på tråden Behövs barnvagn till 4-åring när bebis kommer?