• Ereya

    Vi som försöker bli gravida!

    Längtan19 skrev 2018-06-07 05:42:47 följande:

    Nu har jag precis testat med morgonurin med clear blue testa tidigt. Vad säger ni?


    Plus!!!!!!!! Grattis! Åh vill också testa men är bara på äl+10!
  • Ereya
    Längtan19 skrev 2018-06-07 07:15:26 följande:

    Åh tror du det? För har fortfarande känningar som jag brukar ha precis innan mens, att det är på gång liksom


    Solklart! Men prova gärna igen om två, tre dagar. Är det starkare då så vet du! :)
  • Ereya
    Längtan19 skrev 2018-06-07 07:47:48 följande:

    Ja jag ska testa igen om några dagar! Men är det vanligt att ha som mensvärk om man nu skulle vara gravid?


    Jag hade det minns jag, mycket molvärk! Tycker det är ett säkert tecken, i alla fall för mig som bara har mensvärk när jag precis fått mens och är småöm runt ägglossning. Jag känner aldrig av nån värk annars... Förutom när jag var gravid :)
  • Ereya
    babytjejen skrev 2018-06-07 15:10:31 följande:

    Har ett testa tidigt test hemma...Hur tidigt kan jag ta det...bim är på torsdag, är söndag för tidigt?


    Jag provade idag, BIM-5. Negativt. Så försök hålla dig en stund till! 
    anny1 skrev 2018-06-07 14:56:07 följande:
    Var så nervös innan jag skulle testa imorse eftersom strecket var så svagt i tisdags och jag inte kände nåt igår men drömde hela morgonen om positivt grav test och drömmen blev sann! Haha.

    Jag hoppas verkligen det håller sig kvar denna gång och inte blir ett tidigt missfall.

    Bim-3 tror jag. (Det här var ett testa tidigt test)

    Håller tummarna för er andra!
    Hurra vad roligt, grattis <3
  • Ereya
    BellaKH skrev 2018-06-07 18:31:00 följande:

    Hmm.. borde man inte ha ägglossning varje månad? (Känner att jag har lite dålig koll på det här efter alla år med p-piller...)

    Nu var det några dagar som jag inte tog några ÄL-tester.. orkade inte mer, haha. Men så tog jag ett igårkväll och det var ett lite starkare streck än tidigare. Tog ett nyss också, då var det svagare igen, men tror att det kan va berott på att urinen var lite för utspädd. Tror jag ska testa igen senare ikväll också. 

    Vad brukar ni i den här tråden ha för ÄL-känningar/symptom? 


    Heja heja, jag tror på dig! Snart så!

    Jag blir lite lätt öm i äggstockarna, känner mig allmänt snygg och sexig haha, fladdrar med ögonfransarna åt snubbarna på gymmet (nej men, känner mig bara snygg och på min "peak" liksom, utstrålar självsäkerhet och sprallighet, typ) tänker på sex, har sex... Sen inser jag att jaha jag har ägglossning det är därför jag är såhär, och sen hoppas jag i två veckor att det tagit sig haha.
  • Ereya
    F17 skrev 2018-06-07 22:15:01 följande:

    Hej jag blir helt dum utav att göra dom här ägglossningstesterna. Första dagen utav den senaste mensen var 21maj och enligt mens kalendern jag har på mobilen så var min ägglossning beräknad 3juni men jag började göra testen 2 dagar innan den beräknade ägglossningen. 1 juni var det en tom cirkel. 2 juni alltså dagen innan beräknad ägglossning hade jag en fast glad gubbe och samma dag kände jag att jag hade ägglossning då jag alltid får ont, så vi körde på samma kväll och dagen efter den 3e juni ?ägglossnings datume enligt appen jag använder hade jag den tråkiga tomma cirkeln på testen ???? jag lyckades bara ha den fasta glada gubben mellan dom tre dagarna alltså.. och nu sex dagar efter den glada gubben har jag blinkande glad gubbe ???????????? och min mens beräknas komma om 10 dagar fattar noll. Kan jag vara gravid elr är dom här testerna värdelösa? Hoppas nån kan hjälpa mig blir snart knäpp


    Ibland har man ingen ägglossning och ibland har man två ägg som släpper. Kroppen är lite lurig och man vet aldrig vad det blir. Mys och ha det bra så kommer plusset förr eller senare :)
  • Ereya
    Anonym (Rebecka) skrev 2018-06-09 08:19:52 följande:

    Hej,

    Är det någon som har haft lite slemmiga blödningar 1 vecka innan BIM som har visat sig vara gravida? Har molvärk i ryggen och magen.

    Förvirrad.. Haha

    Tack för svar!


    Vet inte hur nidblödning ter sig, kan ju vara det tänker jag?
  • Ereya
    Felicia1022 skrev 2018-06-10 10:53:44 följande:

    Vad tror ni om det här?

    Andra riktiga försöket med andra barnet. Vi fick bara till det en gång denna gång.

    Har inga symptom alls, men det hade jag inte med dottern heller :) BIM -3


    See tyvärr inget andra streck, men bildkvaliteten här på FL är som webcamkvaliten var back in the days.
  • Ereya
    Felicia1022 skrev 2018-06-10 11:48:51 följande:

    Exakt, blir riktigt dålig kvalitet :(

    Här är en närbild.


    Eventueeeellt att jag ser nåt, men det är knappt. Hur ser det ut i verkligheten? Syns det ett svagt streck? Ett plus är ju alltid ett plus :)
  • Ereya
    BellaKH skrev 2018-06-10 18:11:30 följande:

    Heeej

    Är det någon mer som märker/har märkt någon skillnad på bröstvårtorna? Nu helt plötsligt i duschen idag så la jag märke till att de kändes och såg annorlunda ut. Själva bröstvårtorna i sig är större, och blir typ hårda bara man petar på dom (utan att frysa eller vara upphetsad). Jag tycker även att de känns känsligare.. 

    Har aldrig upplevt detta i samband med mens/pms tidigare. Brukar aldrig ha nån direkt pms. Men kan det hänga ihop? Enligt Flo-appen ska jag ha mens på tisdag 12/6, men jag kan tänka mig att den blir lite sen den här månaden. 

    Eller skulle det kunna vara ett tidigt tecken på graviditet? 

    Det är ju lätt att överanalysera varje liten förändring.. men kan inte påminna mig om att jag har haft det så här förut.


    Då har vi samma symptom, men jag tror inte att jag är gravid tyvärr. Ska ta ett test imorgon i alla fall, mens beräknad 12/6. Mina bröst har varit stora och ömmat väldigt sen ägglossningen. Känner liksom av dem hela tiden... Så absolut kan jag vara det men jag tvivlar. :)
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida!