• Ereya

    Vi som försöker bli gravida!

    BellaKH skrev 2018-06-10 21:12:26 följande:

    Åh, håller tummarna för oss då :) Jag är också tveksam.. eftersom jag inte riktigt fick någon koll på ÄL den här månaden. Om mensen inte kommer på tisdag, så tänkte jag nog avvakta ett par dagar och sedan testa :) 


    Jag håller tummarna!
  • Ereya
    BellaKH skrev 2018-06-11 21:38:01 följande:

    Tog du ett test idag?

    Jag har inga känningar alls av mens.. ingen mensvärk eller så. Bara fått finnar.. inte så kul... Men om ÄL blev lite förskjuten denna gång så kanske mensen också blir lite sen. 


    Jag fick mens imorse 15 dagar efter ägglossningen. Ska bli roligt att se när jag får ägglossning nästa gång, om den fortsätter att dyka upp "tidigare" än den ska, och på så sätt kortar min cykel. Hade inga symptom annat än att brösten blev tunga och ömma. Nu kommer mensvärken smygande. Jag håller fortfarande tummarna för dig. <3
  • Ereya

    Min tempkurva från ÄL till BIM ser ut såhär.

    Fick mens igår och tempen har sjunkit. Nya tag nu imorgon när mensen slutat, bäst att börja i tid haha.

  • Ereya

    Men jaha, nu har den ändrat igen. Ägglossning var dag åtta, fick mens exakt femton dagar senare.

  • Ereya
    BellaKH skrev 2018-06-17 21:28:58 följande:

    Fortfarande ingen mens här.. testade negativt i torsdags. Tänkte testa igen på midsommarafton om den inte dyker upp innan.

    Du vet inte alls när du har ÄL, eller? Jag tycker det är lite lurigt... man får testa på som en galning haha.


    Ibland känner jag inte när jag har det och vissa gånger känns det väldigt tydligt. Jag har även en app som räknar ut ägglossning etc, nu ännu mer korrekt då jag tempar, och den har haft rätt alla månader hittills. Nu fick jag temphöjning redan på dag fem så jag får se hur det blir den här cykeln, kroppen är lite i olag efter missfallet märker jag.

    Håller fortfarande tummarna för dig. Om du inte är gravid så hoppas jag att du snart får mens och kan börja om, och slippa leva i ovisshet.
  • Ereya
    BellaKH skrev 2018-06-18 15:19:32 följande:

    Ok! Ja, temp måste väl vara väldigt exakt. Jag har också en app, men inte varit så duktig att fylla i alla detaljer det senaste.. jag använder Flo, vilken har du?

    Att ett missfall kan få kroppen i olag är ju förståeligt. Håller tummarna att det går bra framöver!

    Ja, det hade varit väldigt skönt att veta. Tänker testa senast på fredag! Imorgon har det gått 5 veckor sedan senaste mensens första dag.. hoppas på ett positivt test. Jag som verkligen trodde att kroppen kom i fas på en gång när första månaden efter piller blev så ?normal?, som det ska vara. Eller vad man säger.

    Känner mig lite märklig i magen idag, men svårt att sätta fingret på känslan.


    Jag kör också Flo, är noga med att utvärdera varje eftermiddag/kväll plus mäta på morgonen, då blir det oftast bäst resultat. Har du testat någonting alls, med graviditetstest menar jag? Det borde ju synas nu om du är gravid, men om man är låghormonare kan det dröja...
  • Ereya
    BellaKH skrev 2018-06-18 23:12:56 följande:

    Vad duktigt att du håller i med att uppdatera! Jag var väldigt noggrann i början, men sen blev det bara mindre och mindre.. är detta bara en försenad mens så ska jag skärpa till mig igen. Jag testade i torsdags på cykeldag 31, det visade negativt. På fredag är det CD 39, ska test igen då, ifall ÄL kanske kom senare denna gång.

    Hur länge kan man gå utan mens annars? Om det hade fortsatt som tidigare, så skulle jag ha ÄL igen på måndag 25/6, men nu känns det lite konstigt..


    Svårt att veta, men ibland hoppar den helt enkelt över en månad. Luta dig tillbaka och låt kroppen sköta sitt, så lovar jag att mensen kommer förr eller senare. :)
  • Ereya
    BellaKH skrev 2018-06-20 07:58:36 följande:

    Det känns galet, kan inte riktigt fatta. Här är en bild till, kanske lite tydligare streck. Ska ta ett digitalt ikcäll eller imorgonbitti :)


    Men guuuud du är ju gravid <3 Så glad och avundsjuk jag blir!!!!!!
  • Ereya
    BellaKH skrev 2018-06-20 10:34:19 följande:

    Haha, det verkar så! Tack! <3 men eftersom jag inte har några tydliga symptom så blir det ju svårt att riktigt fatta och ta in det.

    Snart är det din tur!!!! Du måste hålla mig uppdaterad :)


    Härliga du, jag är fortfarande så glad över din skull haha! Orimligt glad för nån jag inte ens träffat. Men vi är ju medsystrar i hela barnagörandet så då blir det väl så haha ;) Jag vill jättegärna följa dig på din resa och hoppas på att joina snart. Började med rosenrot den här månaden och oj vilken fin ägglossning jag har JUST NU! Hahahaha! Så vad jag har förhoppningar om att göra ikväll låter jag vara osagt :D

    Jag har en "vägen till plus" - blogg om du skulle vara intresserad av att läsa sånt, fast du är ju redan lite före mig i det hela, men ändå ;) Vagentill.vimedbarn.se är adressen i alla fall. Stort lycka till, jag önskar dig all lycka. Må solen alltid skina över din graviditet. <3
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida!