• Ereya

    Vi som försöker bli gravida!

    Hej!

    Vilken härlig tråd, jag ska läsa igenom alla inlägg imorgon bitti. Hur går det för alla? Jag är i samma ålder som ts och sitter här på BIM+2 och väntar. Tidigare veckor var jag bombsäker på att det inte tagit sig men nu börjar jag faktiskt undra. Min mens är aldrig sen och jag känner mig... Konstig. Inte lika konstig som förra gången jag var gravid, men nära nog. ;) Någon som vill stylta upp och jämföra symptom?!

  • Ereya
    BellaKH skrev 2018-05-18 21:39:46 följande:

    Ooo så spännande! Håller tummarna :) Ska du testa snart? 

    Jag är tyvärr mitt i mensen.. tråååkig väntan nu bara. Men om 1,5 vecka borde det vara ÄL :) 


    Om jag inte fått mens innan imorgon bitti så testar jag nog då! Nu vill jag veta vad kroppen håller på med ;) Usch ja det förstår jag, men nya tag nästa gång <3 Om en månad kan du sitta där med ett plus framför dig, vilken perfekt midsommargåva!
  • Ereya
    Anonym (Lyckligast i världen) skrev 2018-05-18 21:36:45 följande:

    Jag måste bara få skriva av mig i mitt lyckorus.

    Jag har precis plussat efter ett halvårs försök. Negativt på bim-4, bim-2 men idag bim+3 dök det upp ett fint litet plus! Vilken känsla!!


    Gud EXAKT samma här med dagarna. Bim+3 imorgon, då testar jag också!!! Stort grattis!
  • Ereya
    BellaKH skrev 2018-05-18 21:50:45 följande:

    Du får hålla oss uppdaterade imorgon då! :) Så spännande!! 

    Detta var första månaden vi försökte lite smått, så inte jätteöverraskad att det inte blev något plus. Men man hoppades ju ändå såklart! 

    Hade varit sååå galet att få ett plus! O ja, så fin midsommarpresent  

    Det jag tycker är lite klurigt är hur mycket man ska försöka ha sex vid ÄL. Nu hade vi det bara två gånger... Är en gång om dagen i några dagar för mycket? Bättre att ha varannan kanske?


    Eftersom att man bara kan bli gravid precis när man har ägglossning under en 24-timmarsperiod är derbästa att ha sex dagen innan och NÄR man har ägglossning... Eventuellt dagen efter också... Fattar jag det som. Vi hade sex dagen innan den här månaden och nu är mensen sen. :)
  • Ereya
    Milian03 skrev 2018-05-18 22:31:42 följande:

    Jag är så förvirrad nu tjejer. Kan ni svara på mina undringar?

    Stickan är väl negativ?? Men det digitala visar positivt! Vilket bör man lita på? Tagna i samma urin. Kan inte ligga förrän imorgon kväll för sambon är iväg. Om nu det digitala visar rätt så är det för sent att ligga imorgon kväll va? :(


    Sexa på, för vissa blir inte stickorna helt positiva trots att de verkligen har ägglossning. Alla är vi olika. Kör på :)
  • Ereya

    Jag plussade svagt svagt imorse, på BIM +2 <3

    Nu ska jag vänta några dagar med att testa igen så det hinner stärka till sig! Men det KÄNNS verkligen som att jag är gravid nu, hur nu det känns, haha! :D

    ÄL var 2/5, BIM 17/5!

  • Ereya
    Vinter16 skrev 2018-05-19 16:17:55 följande:

    Vad kul, grattis!! :) hur många äl försökte du innan det nu tog sig?


    Tack <3 Vi försöker inte aktivt, men har kanske prickat in tre-fyra ÄL ganska fint och nu verkar det ha satt sig. Jag slutade med ppiller i maj förra året så take your pick haha ;)
  • Ereya
    Vinter16 skrev 2018-05-19 17:49:20 följande:

    Så himla roligt! Lycka till med graviditeten :)


    Tack snälla. <3 Hoppas plusset uppenbarar sig snart för er också. När hade du äl?
  • Ereya
    Vinter16 skrev 2018-05-19 17:49:20 följande:

    Så himla roligt! Lycka till med graviditeten :)


    Åh, nu såg jag. Skyller på gravidhjärnan, haha!
  • Ereya
    Vinter16 skrev 2018-05-19 18:18:51 följande:

    Haha! Jag hade ÄL den 13/5 och BIM den 27/5. Hade du några symtom i veckan eller så? Jag känner ingenting hittills :)


    Alltså den här månaden kände jag visserligen symptom men jag trodde definitivt inte att jag var gravid. Jag visste ju att jag inte var gravid... Men tji fick jag, haha. Enda månaden där man är helt övertygad om att det inte tagit sig.

    Men jag hade ont i brösten, inte så mycket som jag brukar dock. Halsbränna, ökade flytningar, ett hemskt dragande/iland i vänster äggstock och ljumske, sen molvärk dagligen. Ett jäkla hugg fyra dagar efter ägglossningen och en sååån bedövande trötthet. Och sen ingen mens.... Nu mår jag lite småilla. :)
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida!