Inlägg från: Rudbeckius |Visa alla inlägg
  • Rudbeckius

    Sviken av kompis och partner

    Försök förlåta. Känn efter. Var rädd om dig själv. Fundera på hur du vill ha det med ex och kompis. Kan du skratta åt eländet?

    Allla fuckar vi ur ibland. De vill ju ha dig och bryr sig om dig, fast ojämnt och på knäppa sätt.

    Du borde nog skaffa fler bästa vänner och ny tjej framöver, eller vad tror du?

  • Rudbeckius
    Anonym (Lipsill) skrev 2018-05-20 13:55:05 följande:

    Tack!?


    Önskar jag kunde ge lindrande råd. Har inga bra tycker jag. Livet strular till sig. Man måste sörja och acceptera. Kasta inte bort reaktioner för hastigt men var tydlig med dina gränser och ditt värde.
  • Rudbeckius

    Det finns en sajt om sorgbearbetning typ sorg.se. Läs lite där.

    Hoppas att du gett kompis och tjejen någon sorts signal om att ni kan umgås framöver men att du behöver tid att smälta det här som hänt?

  • Rudbeckius
    Anonym (Lipsill) skrev 2018-05-20 15:21:15 följande:

    Har du liknande erfarenheter och i så fall hur hanterade du det?

    Krishantering har jag erfarenhet av är troligtvis bästa sättet att gå vidare men jag har svårt att acceptera saker och gå vidare vill gärna alltid veta mer istället för att släppa och bara låta det va men träning ger kanske färdighet.

    Har inte hintat i någon riktning då jag inte vet hur jag vill göra ännu. Hade du haft kvar relationerna i samma situation?


    Jag skulle vara rädd om min relation med polaren. Jag tycker mig se att kvinnor inte alltid är att lita på. Det är mycket lättare att hitta kvinnor än nya nära vänner i mitt liv. Jag är dock rätt social och konstigt nog attraktiv. Den som svikit mig allra mest i mitt liv var mitt livs längsta kärleksrelation. Hon blev introvert och stressad över stora barn och valde då att dumpa mig, kort förklaring.

    Bröder före brudar - bros before hoes
  • Rudbeckius
    Anonym (Lipsill) skrev 2018-05-20 16:50:56 följande:

    Det ligger mycket i det du säger och jag behöver höra det också för jag fastnar i mina tankar och självömkan även om jag inte håller med i allt du skriver.

    Ur ett praktiskt perspektiv håller jag med men känslorna är ändå där och påverkar mig och ja jag är svag och kan inte hantera dem på ett sunt sätt jag ältar saker och har svårt att släppa det.

    Att jag behövde hjälp var länge sen jag insåg och sökte och jobbar fortfarande med mig själv och för mig tar det lång tid. Jag vet inte hur jag ska hantera mig själv och mina känslor och att hon skrattar gott åt mig stämmer säkert och har gjort länge och jag forsätter krypa för henne ändå. Har du varit med om liknande situation och hur hanterade du det?


    Ältar är så jäkla trist och jobbigt men fungerar så att det rensar upp till sist om du inte fastnar.

    Ta en stund idag och tänk runt känslan ARG, sedan LEDSEN, sedan RÄDD osv. Lek med tankar runt hämnd, ursäkter och andra fantasier. Försök tänka över sådant du är glad och tacksam för trots allt. Upprepa länge och många dagar till det inte känns jobbigt mer. Fastna inte bara i bitterhet - där vill ingen stanna.
Svar på tråden Sviken av kompis och partner