Inlägg från: Tihi |Visa alla inlägg
  • Tihi

    Vad lägga ut så att dom inte kan parkera där?

    Vi har gräsmatta ut mot vägen där bilar och lastbilar ofta parkerar i väntan på något. Det är vår tomt och irriterande som fan så nu vill jag lägga ut något så att det inte går att parkera där men vad? Tyvärr får vi inte ha staketet ända ut till gatan och gräset behöver klippas med en åkbar gräsklippare där så man måste komma runt hindren på något lätt sätt. Vi får plantera buskar och blommor men vill helst inte skapa mer jobb. Har någon lust att hjälpa mig att komma på vad vi ska lägga ut för att slippa dessa fordon?

  • Svar på tråden Vad lägga ut så att dom inte kan parkera där?
  • Tihi

    Parkeringsautomat.

    Tror jag gör en kombo med skylt och stenbumlingar. Fast om det inte blir stenbumlingar vad kan man sätta dit istället? Det får ju gärna se snyggt ut samtidigt.

    Det är uppenbart att det är vår tomt men folk parkerar där ändå vilket är jätteirriterande. Staketet får tyvärr inte gå vid tomtgränsen ute vid vägen utan måste vara 2 meter bakåt från vägen fast det är vår tomt ända till vägen.

  • Tihi
    Bertram skrev 2018-05-22 23:15:47 följande:
    Spikmatta :)
    Kanske borde hälla ut massor av spik och skruv i gräset och sitta och skratta när dom får kämpa med att byta däck i regnet.  
  • Tihi
    GGN skrev 2018-05-23 12:18:53 följande:
    Av säkerhetsskäl alltså? Att folk kan sladda in i det?

    Jag tror skyltar blir bra och effektivast. Eller parkera era cyklar där. smile2.gif
    Inte av säkerhetsskäl utan bara för att det kan ta ett tag att få tag i stenbumlingar och jag vill ha något fixat omedelbart. Skylt kan jag ju få upp direkt så det ska jag åka och köpa.
    cosinus skrev 2018-05-23 12:29:52 följande:
    Plantera något i krukor som är nog stora för att bilarna ska akta dessa men nog smidiga för att ni ska kunna flytta undan om det behövs vid klippning.
    Bra idé men det känns som om krukor lätt kan bli stulna. Kan tänka mig plantera något i marken dock men vad skulle det vara? Det behöver ju ta upp lite plats. Det är 2-3 meter mellan gatan och staketet.
    Studentpappa skrev 2018-05-23 13:12:16 följande:
    Fotanglar, vill du inte punka deras däck så ställ dit något ni drar undan när ni ska klippa gräset. Sätt upp blomlådor eller krukor med blommor i så ser det trevligt ut. 
    Krukor är jag rädd för att dom blir stulna för folk verkar ju ta allt idag Obestämd men jag ska se om det finns "fula" blomlådor som ingen skulle vilja stjäla som är tillräckligt snygga för att slippa skämmas över.


Svar på tråden Vad lägga ut så att dom inte kan parkera där?