Inlägg från: Liten 2018 |Visa alla inlägg
  • Liten 2018

    BF Februari 2019

    Jojjans skrev 2018-07-19 06:33:17 följande:

    Kan förstå att oron för barnet och om allt kommer gå bra alltid är lika stor. Men jag oroar mig också en del för föräldraskapet, att BLI förälder och att livet aldrig kommer bli sig likt - på gott och ont. Blir den oron bättre? Eller är det samma frågor som snurrar fast om skillnaden mellan 1-2-3 barn?


    Väntar barn nr 3 och oron för mig blir mer. Är allt bra med barnet osv. Nu är detta en sladdis å jag är 35år, så nu blev ålder en oros faktor oxå. Ska på KUB nu den 15 aug. Om allt är bra så kommer de kännas än bättre.
  • Liten 2018

    Hur mår ni?

    Jag är 8+5 idag. Fortfarande så uppsvälld, så gott som hela dagen, mer när jag ätit. Mår illa till å från å ibland mer. Mådde inte så här illa med mina 2 första, blää för illamående.

    Börjar jobba om 1,5vecka, hur ska jag dölja magen, tänker jag. Är ganska smal och den här magen putar ^_^ Så här var det inte heller med de 2 första.

    Vill inte berätta förrän jag varit på KUB. Så 1,5 vecka blir det med försök att "må bra" och inte se fluffig om magen ut. Usch, vill förlänga semestern

    Hoppas ni mår ok!

  • Liten 2018
    Emma9090 skrev 2018-07-19 21:08:20 följande:

    Så himla roligt att följa och läsa allas inlägg. Kul att ha några att prata med liksom. Det jobbigaste nu är att magen är så pass stor som om jag skulle vara gravid i vecka 25 eller något. Sinnessjukt vad svullen den är. Får inte på några av de kläder jag brukade ha så hårsnodden är min bästa vän just nu hahaha. Knäppt också att jag inte bara är svullen på nedre delen av magen utan även ända upp till brösten liksom. Så svårt att dölja detta på jobbet och för familj. Vad händer hahahaha


    Lika här, sjukt uppblåst. Oroar mig för när jag kommer tillbaka till jobbet, 1 vecka till sem.

    Jag ska berätta men vill vänta till efter KUB som ska göras i vecka 12.

    Som sagt, svårt att dölja hahaha. Får nog inse att när denna uppblåshet lugnar sig tar bebismage vid. Lite tjockis snabbt med andra ord ^_^
  • Liten 2018

    Hej

    Tänkte vore lite kul å se var alla är i veckor (kan ju ändras vid UL sen)

    Datum 180720

    Liten 2018, vecka 8+6

  • Liten 2018
    LeyasMamma skrev 2018-07-20 22:19:09 följande:

    Ni som ska på kub, ingår det hos er alltid? Här erbjuds det endast till de över 35 eller med kromosomavvikelser i släkten.


    Ingår om man är över 35år
  • Liten 2018

    Har mått rätt illa sen jag plussade. Men nu har jag haft 2 dagar där jag känt mig bra, inge illamående. Då blir jag orolig istället å känner mig ogravid. Så van liksom att må illa ofta.

    Magen är fortfarande svullen å bysten är stor. Men kanske kan få må bättre redan i v 10?

  • Liten 2018
    Corneliass skrev 2018-07-26 10:12:28 följande:

    Jag är oxå orolig men fick höra att vanligtvis i vecka 10-13 så producerar kroppen inte lika högt hgc hormoner som det gjorde i början och därför kan man känna sig bättre! 

    Om jag minns rätt! 


    Tack för orden, känns bättre då. Så nojig denna gång trots att det är mitt 3 barn å graviditet. Är fyllda 35år och på något vis så blir erfarenheten min last ^_^

    Ska på KUB den 15 aug och känner att det blir bättre då, se att liten har det bra. Sen är man såklart lite blandade känslor för resultatet. Men det tar vi då.

    Fråga, får man reda på svaret direkt? Ska ta blodprover till KUB ca 1,5 vecka innan UL.

    Ha det gott i värmen. Här blir det kalas för yngsta som idag blir 10år. Så nya lilla verket blir vår lilla sladdis och alla längtar. Framförallt lillasyster som alltid velat bli storasyster.
  • Liten 2018

    Är i vecka 11 nu, mår inte illa lika ofta. Men plötsligt så är det där å då är det bara ta det lungt. För mig hjälper det nu ofta att äta nåt, så släpper det. Hoppas ni andra snart mår bättre.

    Jag har ett annat "problem" nu. Så jäkla svullen. Går inte å dölja så bra å jag har precis börjat jobba. Var å köpte par vanliga toppar idag som kanske går. Provade mammatopp å den satt toppen å skön. Är rätt smal innan. Hur gör ni för att dölja? Går det eller hoppas ni på det bästa, hahaha.

  • Liten 2018
    LinaMariaO skrev 2018-08-02 05:44:10 följande:

    Jag är väldigt svullen över bröst och hela buken, tränade mycket före jag blev gravid så min mage har alltid sett platt ut men nu putar den och jag orkar inte hålla in den. Har svårt med byxor för alla gör ont över magen. Skulle behöva köpa något nytt men har absolut ingen energi att ta mig ut i en butik nu. Det är jobb 8 timmar om dagen sen direkt hem och sova :(


    Carro1992 skrev 2018-08-01 21:25:13 följande:

    Är också väldigt svullen, men har berättat för alla som behöver veta just nu. Nästa vecka blir dock lite jobbig då jag jobbar 2 dagar med mina kollegor innan chefen kommer, vill gärna berätta för chefen först. Så jag får helt enkelt hoppas på det bästa, ingen kommer ju fråga rätt ut ändå tänker jag ;)


    Ja men då är vi fler. Helt galet va rund magen är. Svårt med kläder och svårt att ens försöka dra in den, haha.

    Ja ja får se hur länge jag kan ha min hemlis ;)
  • Liten 2018
    Emma9090 skrev 2018-08-02 13:44:44 följande:

    Gud ja! Brösten får knappt plats i min bh längre och min mage står ut som aldrig förr. Det går inte ens att dölja med plufsiga kläder typ. En del kollegor på jobbet har sett det och fattat, en del har jag berättat för. Fick berätta för min chef pga att jag mådde riktigt risigt för några veckor sen. Har varit sjukskriven några få gånger pga illamåendet också. Som du sa så hjälper det att äta, vilket jag gör nu var tredje timme.

    Har börjat leta runt på nätet efter mammakläder vilket känns konstigt så här tidigt haha. Jag kan inte ha mina jeans länge och mina shorts får knäppas med hårsnodd. Ska bli så skönt sen närmare hösten när man kan gå runt i sköna stickade tröjor och leggings. Nu är det ju omöjligt pga värmen. Är ni inte också glada att vi iaf slipper vara höggravida på sommaren haha


    Japp, ser framemot höggravid när det är kallt :) Födde dottern på en av årets varmaste dagar å det var inge höjdare. Jag å AC var bästa vänner. Hängandes över med sjuhelvetes värkar. Det slipper jag gärna göra om.

    Får se vilka jackor vi får på oss istället :D

    Här är det oxå gummisnodd i byxorna. Köpt några mamatröjor redan. Men får vänta lite å använda. Men de satt bra, hahaha. Snart är det på riktigt å vi får klä oss i mjuka byxor, där man drar över magen å får allt att stanna skönt kvar ;)
Svar på tråden BF Februari 2019