Inlägg från: Liten 2018 |Visa alla inlägg
  • Liten 2018

    BF Februari 2019

    mami123 skrev 2018-06-20 22:54:40 följande:

    Grattis till alla???? plussade också för 3dagar sen efter 1års försök såå lycklig kan inte tro????

    BF 24 feb


    Grattis! Samma BF datum som jag har nu.
  • Liten 2018

    En fråga, jag har mått så illa vid kl 3...4 på morgonen sista dagarna. Vaknar somnar, vaknar somnar till klockan säger gå upp 5.30. Man blir ju inte piggare direkt av detta.

    Nån som har tips?

    Har illamående lite då å då på dagen. Framförallt om jag håller igång fysiskt.

  • Liten 2018
    Corneliass skrev 2018-06-21 07:33:41 följande:

    Pröva att ta åksjuketabletter. Det har fungerat för folk i min omgivning. Ska själv testa det om mitt illamående blir sämre! 

    Rådfråga dock först på apoteket om just det märket du tagit går bra. 


    Tack!
  • Liten 2018
    AgnesONutter skrev 2018-06-22 18:20:47 följande:

    Har du prövat att dricka eller äta något när du vaknar?

    Jag vaknar ofta med lätt illamående, men om jag får i mig något omgående så lägger det sig. Om jag inte äter eller dricker blir det värre.

    Vi är alla olika när det kommer till vad vi klarar av att äta och dricka när vi är illamående. Vissa tycker om salta kex eller chips, torkad ingefära etc. För mig fungerar salta vinägerchips och apelsinjuice bäst om jag är riktigt illamående. Syran verkar få magen -- och doftsinnena, som är de som triggar det värsta -- att lugna sig.

    Hoppas att du är en av dem där det hjälper att äta eller dricka något. 


    Tack får testa. Sista dagarna har det varit bättre. Mått illa på em å ibland fm. Hoppas det lugnar sig med tidig morgon illamående iallafall. Sömn är så skön å få nu, ofta så trött. Går in i vecka 6 nu.
  • Liten 2018
    Challe2018 skrev 2018-06-24 12:29:06 följande:

    Hej alla!

    Jag är nu i v8, senaste fyra veckorna har jag varit helt sjukt, förlamande trött! Jag sover ALL min lediga tid och när jag jobbar vill jag bara hem och sova. Har tappat i princip all aptit och mår väldigt illa till och från. Det här är verkligen allt annat än kul! Någon annan som har det likadant? Jag vet inte vad jag ska ta mig till, blir nedstämd och fullständigt galen.

    Kram till alla!


    Va trist för dig. Hoppas du hittar dina trix att motverka illamående. Små ät så man inte blir så tom i magen, kex typ å kanske postafen (kolla med apoteket/BM men tror det är ok). Trött de är jag med. Att få gå sova på em helst direkt efter magen skulle vara toppen att få göra alla dagar. Men jobbtid blir det ju värre :')
  • Liten 2018

    5+3 idag å härlig tid.

    Var iväg en sväng och fick uppleva härliga sidan av nygravid igen Påväg till att köpa glass med sonen på IKEA. Går förbi fiket å ser bakelser, får värsta spykänskan, öööhh blää. Ställer mig i kassan och tittar på korvmenyerna å då är jag där igen. Tur så är sonen 14 och kunde fixa sin glass själv :'-D

    Vid lunch idag ville jag somna på tangentbordet på jobbet. Funderade starkt på att powernappa på toanför å lösa den enorma tröttheten jag hade, hahaha.

    Hoppas ni mår bra!

  • Liten 2018
    anny1 skrev 2018-06-28 13:50:51 följande:

    Ooo ja... känner mig väldigt plufsig just på magen. Går typ och håller in lite hela dagarna på jobbet!


    Hoppas det släpper snart
  • Liten 2018
    Sandrasvisa skrev 2018-07-05 06:53:54 följande:

    Hej hej!

    Plussade i helgen som var, och väntar nu vårt andra barn (har en son på 2år) ????

    Jag mår ganska bra ändå.. jag är väldigt trött, har molande mensvärk på kvällarna och mår lite illa till och från.. men hitintills mår jag ganska bra ????

    I min första graviditet kunde jag inte slappna av och njuta alls.. jag var totalt övertygad om att jag skulle få missfall- hela tiden! (El iaf tom vecka 30/33).. jag ville inte ta bilder, inte prata om det på jobbet, inte vara glad och förväntansfull.. men så känner jag inte alls nu! Jag är glad, pirrig och lycklig! Jag har svårt att koncentrera mig på jobbet, och önskar att jag kunde berätta för folk snart ?? Vi har bestämt oss för att vänta till v12, när risken för missfall minskar.. men jag såååå ivrig! Jag känner att jag går och bär på VÄRLDENS hemlighet???? jag är väldans nöjd med att jag nu går på semester i 6veckor, så jag behöver inte dölja något på jobbet, när jag är tillbaka så har vi ju passerat v12 ????????????

    Hur har ni andra gjort? Har ni berättat för familj och vänner? På jobbet?

    /Sandra


    Grattis!

    Vi har berättat för närmaste familj. Å ett par vänner. Vi semestrar ihop just nu å jag mår inte så bra alla gånger. Får rusa ut ur affärer å så. Kändes bäst å släppa ur sig hemlighet då. Men övriga vänner å jobbet får vänta över de magiska 12 veckorna.
  • Liten 2018

    7+1 idag å 3 barnet.

    Verkar så olika län imellan. Det län jag hör till får vi först se barnen normalt vid rutin UL v 18. Men om man är 35år eller äldre å vill ta KUB, vilket vi ska, så blir det vecka 12. Sen vänta till ordinarie UL vecka 18.

    Mår oftast illa till å från på dagen. Får lämna några matbutiker för det inte funkar. Trött absolut, halsbränna ibland å anfådd. Känt av trött rygg å ilningar i höfterna. Men annars som vanligt :'D Haft foglossning å varit sjukskriven pga det med båda innan, trist. Denna gång vill jag verkligen inte det.

Svar på tråden BF Februari 2019