Inlägg från: äldreochklokare |Visa alla inlägg
  • äldreochklokare

    11 mån mellan syskon

    Jag har 13 mån mellan och det gick hur bra som helst (de är snart vuxna nu). Hade dock inga barn sen innan. Ni får ju överväga hur det blir att vara en så stor familj osv.

    Graviditeter och förlossningar kan man ju aldrig veta hur det blir. Bara för att det gått bra innan behöver det inte bli likadant och tvärtom. 

    Det rent fysiska får du väl prata med BM om, men jag skulle väl snarare ställa mig frågor om hur det fungerar hemma. Är detta sambons första barn? Hur mycket engagemang har han i dina tidigare barn, dvs hur förberedd är han för en bebis? Hur blir fördelningen hemma med allting om det kommer en bebis till? 

  • äldreochklokare
    Stallas skrev 2018-05-28 06:51:48 följande:
    Sambon är minsta problemet :) Han ställer upp allt han kan på mina stora barn och är en väldigt engagerad pappa till vår bebis, och ser inte att det skulle förändras med en till bebis. Det är väl mest jag som tvivlar på om jag räcker till ????
    ok det låter ju bra :) 

    Då får du ta nästa del - är det själva graviditeten och det fysiska du tänker du inte ska orka med eller menar du sen? 

    VILL du ha ett fjärde barn? Jag tänker att det du skrivit faktiskt inte förklarar det. Kan det vara där skon klämmer? Att det sitter så rotat i många av oss att man "ska" vilja ha barn och har man redan några kan det bli ännu svårare att säga att man kanske inte vill? 
Svar på tråden 11 mån mellan syskon