Inlägg från: OlgaElvira |Visa alla inlägg
  • OlgaElvira

    Det har inte dragits någon skatt - Nu är jag rädd att jag har gjort något olagligt fast jag inte vill . .

    Anzil skrev 2018-05-26 01:42:46 följande:

    Hej!

    Jag har egentligen haft tankar på att besöka skatteverket angående om att min skatt inte verkar ha dragits. Jag såg på min skattedeklaration, och då var det en extrajobb på 500 kronor och ingen skatt hade dragits. Och en annan arbete på ungefär tusen kronor och samma sak där. Ingen skatt hade dragits. Men mina övriga arbeten på deltid och en annan extrajobb som jag drar till ca en gång i månaden har det dragits skatt.

    Jag är nu oerhört rädd för att jag skall råka dit för skattefusk eller vad som helst och hamna i belastningsregistret. Jag har ambitioner i mitt liv, och är väldigt rädd för att hamna i någon sådan register.

    En annan kompis sa att det inte har gjort något fel. Det sa han när deklarationen hade kommit. Då lyssnade jag på honom naivt och gjorde ingenting åt saken. Men nu kom tanken upp och jag borde ändå besöka skatteverket för bekräftelse.

    Men jag har sådan nervositet och rädsla i mig.


    På måndag kl 8 ringer du till skatteverket på  0771-567 567 det är deras kundtjänst. Där berättar du det du berättat för oss, de är otroligt hjälpsamma och förstår du inte så frågar du bara om. Då får du ett svar du kan lita på. Plocka fram de uppgifter du har på var du jobbat och dina lönespecar från dessa företag så är det lättare för kundtjänsten att hjälpa dig. Det kan vara telefonkö men det brukar inte ta så lång tid att komma fram. Du har inte gjort något fel, kolla bara upp vad som gäller. Om det är någon som gjort fel så här det de företag du jobbat extra hos som inte har dragit skatt. Men i slutänden är det du som ska betala den.
Svar på tråden Det har inte dragits någon skatt - Nu är jag rädd att jag har gjort något olagligt fast jag inte vill . .