• UndrandeSökare

    Gravid av avbrutet samlag? Mens utebliven men ingen gravid symptom!

    Vänta i 3-4 dagar och ta ett nytt graviditetstest. Men det ska vara morgonurin och inget annat !

    Jag rekommenderar Clearblue digitala med Veckoindikator, de som säger Gravid och antal veckor eller Inte gravid med bokstäver. De är mycket enklare att tyda än de där med otydliga streck på.

  • UndrandeSökare
    Emjan skrev 2018-05-27 20:31:32 följande:

    Hej!

    Vi kommer testa på tisdag morgon. Det är 3-4 dagar efter förra gången. Vi kommer nog köpa ClearBlue den här gången. Förra gången vart det något annat märke.

    Tack för ditt svar! :)


    Det låter bra. Köp Clearblue digitala. Lycka till !
  • UndrandeSökare
    Emjan skrev 2018-05-30 08:51:59 följande:

    Hej!

    Alltså, så var inte tanken alls i början men jag tror det blev så att när möjligheten fanns att vi kanske ändå vore gravida så vill vi ha det. Så, nej till ett övergående ja. Dock, så kommer vi att vänta om det visar fortfarande nej. För övrigt så kan jag inte göra så mycket när mensen fortfarande lyser med sin frånvaro.


    Det du kan göra är att ta ett blodprov och mäta hcg. Ett hcgblodprov är säkrare än urinstickor. Ett sådant kan man ta på vårdcentralen, eller på egen hand genom att köpa blodprovremisser genom Werlabs.se eller Blodkollen.se Använder du rabattkoden "LCHF" hos Werlabs så blir det billigare. Jag har flera gånger tidigare tagit blodprover via Werlabs. Gå in och kolla under Provtagningsorter så ser du på vilka adresser de finns, om de finns i din närhet.
Svar på tråden Gravid av avbrutet samlag? Mens utebliven men ingen gravid symptom!