• Less is more

    Jag är bara bjuden till kyrkan på min väns bröllop

    LFF skrev 2018-06-04 14:31:26 följande:

    Man kan vara nära vänner även om man inte träffas så ofta. Har också en sådan. När vi väl lyckas träffas så är det som att vi inte varit ifrån varandra alls även fast det kan ha gått upp emot ett år sen sist.


    Det är helt sant. Jag och mina vänner jobbar, har familj, bor en bit ifrån varandra och träffas några gånger om året numera. Trist men sant. Jag älskar dem - men känns ändå helt okej. Har inte samna behov längre. Däremot är det superkul när man väl träffas och hittar på något !
  • Less is more

    Jag tycker det är extremt dåligt att smsa en inbjudan till kyrkan.

    Jag vet inte hur jag förhållit mig till detta. Om det vore en jättebra vän skulle jag ringa upp henne ! Gratulera till att hon ska gifta sig, låt henne berätta fritt kring bröllopet.

    Meddela inte förrän i slutet om du kan komma till kyrkan eller inte. Du kan ju då ha en anledning att tacka nej om du får dålig magkänsla och inte känner att det är värdigt.

  • Less is more
    Anonym (gå eller inte?) skrev 2018-06-04 17:30:31 följande:

    Ja hon hade ett tidsbestämt jobb och nu har de köpt lägenhet här igen. Nej jag har inte missförstått. Hon skriver tydligt att jag är välkommen till ceremonin mellan kl 13.00-13.40.

    Kan vara att hon inredda ha fest men jag tror msn då skriver det för att inte folk ska undra då som jag gör nu?


    Äh - du behöver inte ens svara. Eller står det att man förväntar sig ett svar.

    Inbjudan är nonchalant och stillös. Torr och pliktskyldig. Hon skulle kunna ringa och prata med dig.

    Antingen bjuder man på bröllop eller så gör man det inte. Varför skulle man/du vara intresserad av att bara sitta i kyrkan och se en vigsel. Kul för dem - men ärligt talat, egentligen helt ointressant för resten.

    Hade varit bättre om du även blivit inbjuden till sammankomsten efter så ni hade hunnit träffas, prata och glädjas tillsammans.
  • Less is more
    Anonym (L) skrev 2018-06-11 20:26:49 följande:

    Förstår inte. Man går på en vigsel för DEN ANDRES SKULL för att visa sitt stöd till henne som gifter sig. Inte för sin egen. Tycker du agerar och verkar tänka oerhört själviskt.


    Vad är det för stöd personen som gifter sig behöver ?

    Jag tror redan bruden har det stöd hon vill ha - annars hade hon varit lite mer omtänksam mot TS när hon bjöd in henne. En normal människa smsar inte en sådan sak, utan ringer, bjuder in och berättar lite mer kring vigseln även om det bara är kyrkan hon vill ha publik till. TS gör nog rätt.
Svar på tråden Jag är bara bjuden till kyrkan på min väns bröllop