Inlägg från: Utvandraren2 |Visa alla inlägg
  • Utvandraren2

    Skit som folk säger till gravida...

    Det ?välvilliga? kommentarerna om hur fel epiduralen tog och att förlossningen hon fått utan epidural var den bästa blablabla.

    Jag sa bara att ok, det var tråkigt att du haft den upplevelsen, jag har hört det motsatta från andra, så jag kommer att ta epidural oavsett. Så sa jag ordagrannt.

    En del känner ett enormt behov av att få tala om hur jävlig deras förlossning var. Tack, men jag vill inte veta. Det finns absolut ingenting jag kan göra åt det, bebisen måste ut tillslut och det blir som det blir.

  • Utvandraren2

    Ja, jag det är från de närstående jag hört att jag ska ?ta epidural för guds skull! ? Så jag hör mer på dem. Dessutom erbjuder inte mitt sjukhus lustgas pga regler. Så det är epi eller inget. Så för mig blev valet lätt. Men enorm respekt till er som törs föda utan!

  • Utvandraren2
    Anonym (Kanske) skrev 2018-06-06 11:16:42 följande:

    Är det inte en arbetsmiljöfråga? Personal som får i sig rester av lustgas varje dag är inte så nyttigt tänker jag. Tror att vissa europeiska länder förbjudit lustgas av den anledningen


    Det stämmer. Det är farligt för barnmorskor att få i sig för mkt lustgas, så det är stränga krav till ventilation här i Norge. Det är vad jag vet bara ett sjukhus som har anpassat ventilationen. Det är väldigt dyrt at ordna.
  • Utvandraren2
    Kurlie skrev 2018-06-07 17:00:13 följande:

    Glömde den när en kollega berättade om en hon kände som fått ett dödfött barn och såg sådär nöjd ut när jag blev förfärad. Eller när svärmor vräkte ur sig ?Men gud vad tjock du är! Jag kände knappt igen dig!? Jag var höggravid och hade bara gått upp 12 kg, var verkligen bara mage. Kärringen ville bara va elak..


    Fy vilken elak svärmor! 12 kg är ju ingenting! Jag har gått upp 14 och det är verkligen bara magen och brösten som blivit större!
Svar på tråden Skit som folk säger till gravida...