• InaLo

    Hur ska jag lägga fram det till barnmorskan?

    Denna väntan är jobbig men det är nog det du måste göra om du inte har symptom som smärta och kraftig blödning. Även privata ställ vill att man väntar till v 8+0 eftersom det är innan osäkert att man värkligen ser ett hjärta.

    Jag fick MF förra sommaren och när jag blev gravid igen i höstas så var väntan på ul olidlig. Fick vänta tre veckor men såg då ett fint litet foster med ett tickande hjärta.

    Håller tummarna för dig.

    Lycka till.

  • InaLo

    Jag bestämde mig denna graviditet(väntar 4:e barnet) att inte oroa mig för sånt jag inte kan påverka. Inte så lätt men man får försöka att distrahera dig. Att googla gör det ju inte bättre. Googlar du på gravid trotts spiral så får du upp alla som blivit gravida trotts spiral även om det är ovanligt. Detta gäller flesta sjukdomar och åkommor. Du hittar inte svar som kan lugna dig eftersom alla som det har gått bra för inte skriver där du googlat på. Om det är ett MF på gång eller ej vet du ju inte. Det är inget du kan göra åt det. Är det på väg och hända så händer det oberoende av vad du gör. Just nu är du gravid. Försök att ta vara på det och läs om något annat en MF. Lycka till. Hoppas allt går bra för dig

Svar på tråden Hur ska jag lägga fram det till barnmorskan?