• Jsv17

    Hur ska jag lägga fram det till barnmorskan?

    Cptwoohaa skrev 2018-06-11 07:16:10 följande:

    Tack alla för svar! Blir helt nojig av att läsa här inne. "Alla" verkar kräva ultraljud, "alla" har haft flera missfall, "alla" har fått skrapa efter missfall osv. Att jag dessutom googlat och sökt här på svaga tester gör bara att jag nästan ställt in mig på att något inte står rätt till.

    Jag känner mest att jag vill veta vilken vecka jag är i samt se om det verkligen ligger något där inne. Är lite orolig ändå över att deras beräkningar stämmer och att jag verkligen är i v 8 nu och vid första besöket är i v 11 och sedan får vi vänta ytterligare några veckor på att göra kub. Vill inte att det ska gå så lång tid.

    Vet såklart att det kostar extra med test då jag inte är över 35 men behöver kolla upp vart man gör det. Nu har jag kontaktat vanliga mvc för vet inte ens om det finns någon privat här i staden men kanske skulle behöva boka in ett privat så fort som möjligt då :/


    Detta är ju ett forum som många hittar då de har en problematik eller har varit/är med om något jobbigt så medlemmarna här är inte representativt för hela populationen. Jag var inte här innan mitt MA men hittade hit när jag skulle bli gravid igen och det var nervöst och jobbigt och det var skönt att anonymt kunna dela med sig av sin resa, då jag iaf inte ville berätta för de runt omkring mig så där direkt. Missfall är vanligt men komplikationer vid tidiga MF är inte särskilt vanligt, många som haft en problematik, eller fått hjälp att bli gravida får tidigare undersökningar för att det finns anledning till det då. Jag förstår oron, tror alla har den, jag rekommenderar alla där oron blir för stark att boka eget privat vul kostar några hundralappar men det ör så värt det om det hjälper en att slappna av lite, boka inte för tidigt bara då risken finns att man inte ser ngt för att det är för tidigt och så blir man ännu mer orolig än man var innan. Hoppas din graviditet går bra!
    Mamma till en liten pojke sedan 9-12-17
Svar på tråden Hur ska jag lägga fram det till barnmorskan?