Inlägg från: Anonym (What?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (What?)

    Inkallad till chefen för att jag inte äter med kollegorna

    Fika på arbetstid, visst men inte på obetald rast! Herregud, många vill väl tex motionera/promenera på rasten, kanske med en snabb måltid eller en diet-shake ifall man försöker gå ner i vikt. Sådana krav får inte en arbetsgivare ställa, det är inte seriöst. Vill man odla en vi-känsla får man hitta bättre sätt än tvång och påtryckningar, det låter kontraproduktivt.


    Anonym (Konstigt.) skrev 2018-06-12 13:02:38 följande:

    På de arbetsplatser där jag jobbat fram till nuvarande har det varit en självklarhet att man äter tillsammans. Det har väl med den sociala biten att göra och att man ska visa solidaritet med sina arbetskamrater. Den som smiter undan ses lätt som lite asocial och underlig. Någon gång ibland går det väl om man har ett ärende på stan, men bland det första min nuvarande arbetsgivare sa till mig vid anställningen var att "Här försöker vi odla en vi-känsla och det innebär även att vi äter måltiderna och fikar tillsammans"


  • Anonym (What?)

    Det är väl många som har 1 timmes rast. Eller som kan styra längden själv.


    elmadumle skrev 2018-06-14 13:27:58 följande:

    Oj, de skulle jag inte hinna med på bara 30 minuters rast. Vi måste byta om innan, så ska man ta sig till ett matställe, beställa mat, äta, gå tillbaka och byta om, det räcker inte tiden till. 


Svar på tråden Inkallad till chefen för att jag inte äter med kollegorna