• Anonym (Klara)

    Kvinnor, vilken del av benen rakar ni?

    Hej! Jag började fundera på det här för någon dag sedan, då jag aldrig orkar raka ovanför knäna, hur andra egentligen gör.

    Så, till er som rakar era ben (även om det bara är vid speciella tillfällen), hur rakar ni?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Kvinnor, vilken del av benen rakar ni?
  • Anonym (-)
    Anonym (Klara) skrev 2018-06-17 21:09:13 följande:
    Undrar hur vanligt det är att man inte har hår på låren? Låter som en rejäl vinst i gen-lotteriet. 

    Jag känner några tjejer som inte har mer än ljusa fjun även på smalbenen. Där kan vi snacka vinstlott!
  • Anonym (Klara)
    Anonym (-) skrev 2018-06-17 21:19:44 följande:

    Jag känner några tjejer som inte har mer än ljusa fjun även på smalbenen. Där kan vi snacka vinstlott! smile1.gif
    Ja, det vore ju rena drömmen! Orättvisa på hög nivå, det här
  • Anonym (1)
    Anonym (K) skrev 2018-06-17 20:36:23 följande:

    Jag rakar inte benen alls men det alternativet fanns inte. Jag ser att du i texten skrev ?till er som rakar era ben...? men det fanns inte med i rubriken och jag tycker att det blir lite skevt och missvisande att inte ha med alternativet ?rakar inte benen?. Det blir liksom lite förutsättande att bara anta att kvinnor rakar benen, extra mycket så eftersom att du ju tilltalar alla kvinnor i rubriken.


    Skärp dig. Vill du vara en sjw så bosätt dig i USA, vi behöver inte sånt här. Du är inget offer, kvinnor som inte rakar benen är inga offer och du har ingen anledning att bli kränkt över en sån här tråd.
  • Anonym (Normal)

    Jag rakar inte ofta men när jag gör det så rakar jag för enkelhetens skull UTSIDAN.

  • Gaskarl
    Anonym (Normal) skrev 2018-06-17 23:19:12 följande:

    Jag rakar inte ofta men när jag gör det så rakar jag för enkelhetens skull UTSIDAN.


  • EnGladPingvin

    Jag börjar bli mer och mer bekväm. Förr rakade jag hela benen inkl. bikinilinjen. Nu rakar jag knappt benen alls på vintern. Nu på sommaren rakar jag upp till knäna. Det räcker vanligen. Har rätt mycket hår högre upp på lårens insida och bikinilinjen, men det är ytterst sällan jag visar de delarna för någon annan än min man och han bryr sig inte. Jag badar i badshorts som döljer bikinilinjen. Så skönt att slippa raka där.

    Och nej, fittan rakar jag aldrig. Ansar lite när håret blir långt, men skulle aldrig få för mig att raka. Har gjort det en gång och förutom att det var bökigt tycker jag inte det är varken snyggt eller sexigt och dessutom var det grymt obekvämt när håret började växa. Skulle aldrig orka hålla på med det. Min man tycker dessutom det är sexigt och kvinnligt med en välskött buske

    Jag är sugen på att sluta raka benen helt, det skulle vara så skönt. Men man är ju hjärntvättad till att tycka det är fult med håriga ben på kvinnor och jag har rätt mycket hår så än så länge rakar jag nedre delen även om det inte är dagligen. Lite stubb bryr jag mig inte om.

  • Anonym (a)
    Anonym (Klara) skrev 2018-06-17 20:35:12 följande:
    Okej :)

    Jag brukar inte heller raka under vintern, då brukar jag inte visa benen alls. Tillhör tyvärr en av de som rakar pga att jag inte vill att folk ska ge mig negativ uppmärksamhet,
    Samma här. Vill inte att håren ska dra uppmärksamheten från min briljans och spännande konversation .I annat fall skulle jag inte bry mig. Både jag och min man var vuxna när det blev modet att ta bort hår nådde hemorten så det är inget jag har i ryggraden. (Fast jag minns att det förekom att man försökte bleka håren med väteperoxid.) Min dotters klasskamrater, särskilt de som pendlar från förorterna, betraktar hår som en småäcklig anatomisk avvikelse tror jag
  • LFF
    Anonym (starkare) skrev 2018-06-18 08:24:06 följande:

    Rakar ni inte fittan alls?


    Vad har det med rakning av benen att göra?
  • LFF

    Rakar upp till knäna då de hårstråna är mörkare efter flera år av rakning. På låren är hårstråna ljusa och syns knappt (precis som på armarna). Är rödhårig, därav ljusa hårstrån. Hade jag lyssnat på mamma för snart 40 år sedan och inte börjat raka mig så hade jag inte behövt göra det på smalbenen heller.

    *attans, mamma hade rätt då också*

Svar på tråden Kvinnor, vilken del av benen rakar ni?