Inlägg från: linnea12533 |Visa alla inlägg
  • linnea12533
    Delilah2001 skrev 2018-07-12 19:50:51 följande:
    Tack!

    Det gick rätt bra på KUB, fick 1:1600.

    Kände mig ändå lite illa till mods, fick 1:20 000 förra året.

    Får se vad NIPT visar.
    Själv frågade jag inte ens om siffrorna på KUB för jag var rädd just för att stirra mig blind på siffrorna. Barnmorskan sa att det var bra siffror vilket innebar låg sannolikhet för kromosomavvikelse, och det kändes skönt.
  • linnea12533
    Repet skrev 2018-07-15 08:48:12 följande:
    Jag går in vecka 17 på tisdag, första barnet så då sägs det ju att jag inte ska kunna känna nått än, men jag inbillar mig att jag känner nått på kvällarna. Dock vet jag ju inte hur det ska kännas, så det är möjligt att jag får revidera det i framtiden när det känns ?på riktigt?.har inte heller fått nån direkt mage å ingen viktökning än. Sjukt egentligen hur det kan vara så olika för olika för alla graviditeter....
    Nu är det snart vår tur (BF31/12)!
    Skönt att höra att det är fler som magen knappt syns än och som inte gått upp i vikt. Började just bli lite fundersam. Är i v 13+1 nu men det sägs ju att det brukar synas tidigare med andra barnet. Med dottern syntes magen för första gången på riktigt i ca v 19.
  • linnea12533

    Hur tänker ni om det här att sova på vänster sida? Gör ni det redan eller tänker ni som jag att det måste gälla främst senare i graviditeten? Jag är rädd att förstöra nåt, men får samtidigt nästan panik av att inte få lägga mig på höger sida ibland och sova. Försöker undvika ryggläge, men ibland hamnar jag så i sömnen tyvärr.

  • linnea12533
    Delilah2001 skrev 2018-07-24 09:51:24 följande:

    Hur går det för alla i värmen?

    Jag är i vecka 15 nu, och mår inte jättebra. Nästan konstant illamående och huvudvärk.

    Jag älskar sommar och värme i vanliga fall, men nu räknar jag nästan ner till slutet av augusti, skolan börjar och det blir lite svalare. Och då är det dags för rul och halva graviditeten är avklarad!


    Det är kokhett åt mig med. Jag har inga andra symtom men solen klarar jag inte av. Jag som annars älskar solen. Nu flyr jag in i skuggan.
    Jag längtar också till slutet av augusti och rul!
  • linnea12533

    Har ni andra känt fosterrörelser än? Jag är i v 15 men känner inga rörelser än. Tänkte att de brukar säga att man känner tidigare med andra barnet.
    Min mage syns lite i vissa kläder, men inte så väldigt utmärkande. Hur är era magar?

  • linnea12533

    Hur stora har era magar blivit? Min syns lite när jag står upp men inte jättemycket. Ligger jag på rygg är den knappt synbar.
    Och känner ni fosterrörelser nu? I så fall, i vilken vecka började ni göra det? Jag känner inget än, är i v 16+1 med andra barnet.

  • linnea12533

    Jag är ganska säker på att vi väntar en liten kille den här gången, i stort sett enbart baserat på att jag mår så helt annorlunda denna gång mot när jag väntade dottern. Nästa vecka på fredagen är det dags för rul, så då får vi förhoppningsvis reda på "vem" det är som gömmer sig därinne.

  • linnea12533
    Maramba skrev 2018-08-21 17:00:34 följande:

    Är det nån i gruppen som börjat känna av fosterrörelser?

    Jag är nu i 17+3 och väntar med spänning på att känna något för första gången. Om jag försiktigt pressar handflatan långt ner på magen så tycker jag att jag kan känna något supersvagt då och då men kan inte avgöra om det verkligen är bebis eller typ tarmarna. Har inte kommit så här långt i en graviditet förut så har inget att jämföra med.

    8 dagar kvar till rul och oron/ångest/förväntan stiger varje dag. Jag vet i alla fall att det finns något där inne som har ett hjärta som slår eftersom jag kan lyssna på hjärtljudet med min doppler. Det lugnar åtminstone en del. Är så glad för er som redan varit på rul och allt sett fint ut!


    Jag är i v 18+3 men vet inte om jag egentligen känt några rörelser eller inte än. Som sagt, så svårt att avgöra när det är så små rörelser. Känner att alla som typ har bf samtidigt som mig redan känner tydliga rörelser men det gör inte jag. Och det gör mig så orolig. RUL på fredag.
  • linnea12533
    Kaffe81 skrev 2018-08-21 19:26:49 följande:
    Jag är i 18+3 och var på RUL idag, allt såg bra ut! Puh! Bebisen rörde sig en massa där inne och det är så skumt att inte känna något, så nej jag känner inte heller några fosterrörelser än. Tror jag, ibland är det ju saker som känns och rör sig där inne men svårt att avgöra vad som är vad, kan ju vara gaser eller tarmarna också. Barnmorskan sa att i vecka 22 brukar de flesta börja känna hela tiden så det är ju några veckor kvar dit, så spännande!
    Åh härligt. Har du alltså bf runt 19/1 som mig?
Svar på tråden BF Januari 2019 - stannar på FL