Inlägg från: Klaralokghdy |Visa alla inlägg
  • Klaralokghdy

    Vad ska jag göra?

    Har hon nämnt något annat skäl att göra slut än att komma närmare vänner och familj? För om det är det enda problemet kanske ni tillsammans kan överväga att flytta närmare? Hon mår kanske fortfarande väldigt dåligt över missfallet och behöver hjälp att bearbeta det, men om hon saknat vänner och familj sen hon flyttade så kan det ju vara ett jättestort skäl till att det inte funkar mellan er. För ert barns skull är det ju jättebra om ni kan hålla ihop, och kanske finns någon kompromisslösning på boende som ni båda kan trivas i. Stockholm har ju många områden som är väldigt lantliga, med skog, ängar och bondgårdar. Sen behöver ni ju prata om er relation, helst tillsammans med parterapeut, oavsett om ni ska göra slut heller inte.

  • Klaralokghdy
    Skogsmullen25 skrev 2018-06-20 19:33:39 följande:

    Hon tycker väl att hennes känslor för mig har blivit mindre starka eftersom jag tidigare alltid sagt att jag aldrig kommer flytta till Stockholm.

    Vi bor i Västerås idag som har väldigt bra förbindelser emellan.

    Hon pendlar med tåg till jobbet där och det tar endast 50 min.

    Många andra som faktiskt bor i Stockholm kan ha längre restid än så inom Stockholm till jobb, vänner osv. så jag förstår egentligen inte grejen med det.

    Jag har också lämnat min familj och vänner så hon är ju inte ensam om det.

    Västerås blev kompromissen från början för att vi skulle kunna fortsätta vår relation i och med att ingen av oss ville bo där den andra bodde.

    Har sagt till henne för några månader sen att jag har övervägt Stockholm för att kunna hålla ihop min lilla familj.

    Under förutsättning att hon fortfarande älskar mig.

    Ja, det lär nog bli parterapi.


    Det låter klokt, både att du kan överväga Stockholm och att ni kan gå i parterapi. Det verkar ha låst sig lite för henne och hpn kanske behöver hjälp av någon annan än dig att komma vidare. Lycka till, jag hoppas att allt blir bra för er!
Svar på tråden Vad ska jag göra?