Inlägg från: Anonym (DuÄrIntEnsam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (DuÄrIntEnsam)

    min sambo vill inte ha sex med mig under graviditeten?

    Hej! Jag är i v.39 och min sambo rör knappt mig längre, väntar första barnet med honom och han har int viljat ligga sen jag var i v.26 då magen började synas på mig.. Tog upp det med honom att det är ganska sårande för han lär ju titta på porr och utföra sina behov på sådär och förklarade hur jag kände, men han tände int på den gravida biten, men efter vi pratade om det så låg vi även fast jag trodde det var för han fick skuldkänslor men.. Ja han tänder int på den gravida biten helt enkelt. Bara din kille säger orsaken så kommer man förstå varför och acceptera det, de gjorde jag även fast det var sårande men hey det är killar vi pratar om nu haha! Lycka till och kom ihåg vi är sjukt snygga och sexiga med våra magar! Vi är int mindre sexig pga vi ska bli mammor, vi blir mer sexiga utav att bli mammor ;)

  • Anonym (DuÄrIntEnsam)
    Anonym (Älskar gravida kvinnokroppar) skrev 2018-08-14 09:12:17 följande:

    Jag älskar gravida kvinnokroppar!! Det är något av det mest sensuella som finns, tycker jag.  Att dom inte vill ha sex under tiden är sorgligt. Hoppas deras kåthet kommer tillbaka när ni fått barn. Lycka till  


    Tack! Det går upp och ner i sexlivet men... Har sonen som får mig på bra tankar, så jag slipper tänka på varför min sambo int vill ligga ::
Svar på tråden min sambo vill inte ha sex med mig under graviditeten?