• cb66

    Kan ja få bo själv med barnen tills försäljning?

    NI äger bostadsrätten tillsammans och båda har rätt att bo där tills ni är skilda alltså fram till bodelning.

  • cb66
    Maja37 skrev 2018-06-28 12:11:21 följande:
    Precis, svårare än så är det inte.

    TS, du lägger fram det som att pappan är boven i det hela. Kan du inte bo med honom och han vill bo där. Då får du flytta helt enkelt!

    Eller anser du att du besitter ensamrätt på lägenheten bara för att du bor där nu?
    Nja, nu har han flyttat ut och har därmed avsagt sig rätten att bo där. Vill han ändra på upplägget så får han säga till och inleda en ny förhandling. Har han plötsligt blivit utan bostad är det hans problem inte hennes.
  • cb66

    Ta det lugnt, jag menade inte i juridisk mening. Om man skiljer sig och man är överens om att den ena flyttar ut och den andre är kvar med barnen så måste man väl diskutera detta om man vill ändra på det ???

    Jag menar att han flyttade och om han vill flytta tillbaka så kan han inte bara göra det hur som helst, han måste väl säga till och diskutera detta????

  • cb66
    Kjell2 skrev 2018-06-28 13:14:05 följande:
    Hur påverkar det att han äger halva bostadsrätten?
    Jag menade inte i juridisk mening, han drog från lägenheten och hon stannade och tog hand om barnen. Han kan ju inte bara kliva in hursomhelst, tänk om han tar med sig ett ragg och hon är i full fart med sin nye älskare, ska de köra fyrkant då??
  • cb66
    Maja37 skrev 2018-06-28 13:57:13 följande:
    Ehm, du överdriver samt övertolkar. Hur kom du till: "drog från lägenheten, hon stannade och tog hand om barnen" "Kommer hem full med ragg".

    Du anser ju att pappan rakt av är ett jävla svin. Är det detta vi diskuterar?
    Han var inte berusad, hon var i "full" gång. Drog bara ett extremt exempel på vad som kan hända efter en relation där man fortfarande måste dela boende.
Svar på tråden Kan ja få bo själv med barnen tills försäljning?