• Anonym (SCB)

    Om din partner vill ligga en gång med en annan...

    Om din partner fick möjlighet till att ligga med ett ?frikort? eller någon hon eller han drömt om bara för em gång. Din partner får uppleva något speciellt för en gång och det kommer aldrig bli en andra gång, ni kommer fortsätta tillsammans efter detta. Hade du gett tummen upp eller tumme ner på det?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Om din partner vill ligga en gång med en annan...
  • Anonym (Snålat)

    Frågeställningen känns tydlig då det förklaras bara en gång och inte 2, bara kvinnor som lägger till i tråden och tror att det blir mer men som frågan lyder en och bara en gång så ja livet är för kort för att snåla så jag bjuder henne på en upplevelse

  • Mella-Bella

    Håller med, livet är för kort, självklart nekar jag honom inte det (vill inte ens bli tillfrågad, vill inte bestämma över hans sexliv som villkor att vara tillsammans)

  • Anonym (A)
    Bibbidi skrev 2018-07-01 14:19:20 följande:
    Aldrig gått med på det. Och om han hade gjort det ändå och jag fått reda på det hade det nog tagit slut mellan oss.
    Samma här.
  • Pentra
    Anonym (SCB) skrev 2018-07-01 04:28:20 följande:
    RUK? Kan du förtydliga?

    RUK = Råknull Utan Känslor.
  • Bolliz
    Mascaraklumpar skrev 2018-07-01 14:11:40 följande:

    Han får väl ligga med vem han vill, men när frågan väl kommit upp skulle jag nog inte se någon poäng med vår relation. Varför ska jag vara med någon som hellre är med någon annan när jag kan få någon som helst av allt vill ha mig, och varför ska han vara med mig när han kan få den han helst av allt vill ha? Verkar onödigt.


    Så resonerar jag med. Hade min sambo föreslagit något sådant så hade jag uppfattat det som en pik mot vårt förhållande. Hade han ändå sagt att allt var bra och han bara ville testa en gång så hade jag ändå sett d som slutet på vår relation. Att ens ta upp det hade satt igång tankeverksamheten och hade förhållandet inte varit dåligt innan så hade det blivit det.

    Jag är supermonogam.
  • Anonym (Kvinnor lika otrogna)
    Anonym (T) skrev 2018-07-01 11:15:12 följande:

    (Det finns en anledning att männen röstar ja) om ni kollar alla män på FL som har ett monogamt förhållande men fått för sig att de behöver "mer"


    Verkar vara lika vanligt bland kvinnor.
  • Anonym (EMA)

    Jag vet att min man aldrig hade velat göra det. Han skulle se det som ett stort svek om jag hade föreslagit det åt något håll. Han hade liksom inte sett det som en gåva utan mer som ett tecken på att jag inte trodde på vår relation. Jag skulle inte heller velat det åt något håll.

Svar på tråden Om din partner vill ligga en gång med en annan...