• Iowhannah

    Är det här för mycket begärt av förlossningen?

    Varför skulle du inte bli behandlad som alla andra?

  • Iowhannah

    Jag tycker att du är lite för kryptisk för att någon ska kunna ha sympati för din situation. När vi frågar vad som hänt så svarar du bara att läkaren är psykopat, det är en rätt hård stämpel att sätta på någon.

  • Iowhannah
    Anonym (Håller med) skrev 2018-07-12 11:33:36 följande:

    Du beskriver min förlossning. Därför har jag numer NOLL sympati för allt gnäll från barnmorskor och sjuksköterskor. Att arbeta etiskt, professionellt och empatiskt måste vara ett KRAV och frånvaro av detta ska inte få skyllas på arbetsmiljö och så kallade ?låga? löner.

    Vet inte varför men tycks som att helt fel unga tjejer idag vill bli sjuksköterskor och barnmorskor. Inte direkt de mest intelligenta men personer som gillar att ha makt över utsatta människor.

    Jag blev totalt överkörd på min förlossning och främst av unga barnmorskor. Det är dock ingen ursäkt, jag hade mer empati och medvetenhet om etik när jag var tonåring.

    Jag kommer antingen ha med en Doula eller föda i ett annat land nästa gång.

    Och vi behöver ett upprop om BEMÖTANDET i svensk kvinnosjukvård med lite jävla krav på personalen, inte fler kampanjer om höjda löner.


    De flesta har bra erfarenheter av personalen på förlossningen så jag tvivlar på att det skulle bli ett vidare stort upprop.

    Barnmorskor har på tok för låg lön för allt jobb de tvingas göra. De har knappt tid att gå på toa, än mindre ta lunchrast, och de själva städar efter varje förlossning. Att de är stressade är fullt förståeligt och alla kan ha en dålig dag, även om jag kan hålla med om att de måste göra vad de kan för att göra patienterna bekväma.
Svar på tråden Är det här för mycket begärt av förlossningen?