Inlägg från: Anonym (N) |Visa alla inlägg
  • Anonym (N)

    Är det här för mycket begärt av förlossningen?

    Anonym (Nervös!) skrev 2018-07-10 22:24:40 följande:

    Läkaren är psykopat, det är det närmaste jag kommer. Körde sin egen agenda och ljög hela tiden. Aldrig blivit så illa bemött! Du hade tur.


    Nu får du lägga av. Hon hade inte tur. Hon blev behandlad som de allra flesta blir och ska bli behandlade. Det var du som hade otur. Och blir det lika katastrof denna gången är det nog på sin plats att börja se om man själv betett sig dåligt som gör att personalen inte lyckats hålla sig professionella mot dig.
  • Anonym (N)
    Anonym (Håller med) skrev 2018-07-16 14:54:05 följande:

    Vad får du det ifrån? De flesta? Kan du backa det med en källa? För det andra spelar det väl ingen roll, det förminskar inte de födande som INTE har sådan tur.

    Barnmorskor tjänar rimligt, dom har en hög lön i förhållande till utbildningsnivå, dom är inte läkare. Alla kan ha en dålig dag? Om du är lärare, polis eller barnmorska är det ett KRAV att kunna vara professionell även om du har en dålig dag. Klarar man inte det ska man inte utbilda sig till barnmorska. Sån jävla rocket science är det inte.

    www.sydsvenskan.se/2017-01-24/svensk-forlossningsvard-allt-samre


    Nu är du ute på väldigt hal is. Tänk efter vad du säger. Det dör kvinnor och barn hela tiden runt om i världen pga bristen på barnmorskor och utbildade sådana. Att "fånga" barn är något vem som helst kan göra. Men att styra en förlossning som inte går enligt plan och är hög risk är inte rocket sience men nära nog och ett stort och livsavgörande ansvar där minsta lilla misstag kan innebära död. Och nej, lönen är inte i reaktion till ansvaret men förväntar mig inte att du ska förstå det så tar inte den diskussionen nu.

    Hos oss är absolut de allra flesta nöjda med sin förlossningsupplevelse. Vi får om utvärdering från alla våra födande och på nästintill varenda utvärdering står ett stort tack till all underbar personal!

    Att du har blivit illa bemött kan jag inte säga något om. Men utifrån vad du skriver så kanske det faktiskt är bättre att du åker utomlands och föder nästa gång så att någon som faktiskt uppskattar vårt jobb kan ta din plats och slippa riskera att bli hänvisade.
Svar på tråden Är det här för mycket begärt av förlossningen?