Inlägg från: Anonym (J) |Visa alla inlägg
  • Anonym (J)

    Vem var du otrogen med?

    När jag träffade min man så var jag redan i ett förhållande. Jag såg honom som en vän i början men vänskapen växte till kärlek och mitt dåvarande förhållande hade varit öken i flera år. Han blev som min sol i en mulen värld.

    När vi väl skulle träffas o gå på dejt så hade vi bestämt innan att vi inte skullegöra något förren jag hade separerat men han var så jäkla snygg och vi hade hetsat upp varandra flera veckor. När vi skulle skiljas åt så kramades vi men jag kunde inte låta bli att kyssa honom.

    Sen träffades vi i smyg några gånger tills vi var öppna med förhållandet.

    Jag avskyr otrohet, men i detta fallet så hade jag redan planerat att skilja mig och vi var kära båda två. Vi har varit ett par i ett år nu.

  • Anonym (J)
    Anonym (AK) skrev 2018-07-11 15:45:15 följande:

    Var otrogen med en kollega på en konferens. Vi hade småflirtat hela kvällen och när vi dansade kunde vintill slut inte hålla oss längre. Vi skyndade oss till hans rum. Han hade en lem som var den största jag sett och när han tog mig så var det så skönt att jag grät. Jag hade aldrig fått en skrikande orgasm tidigare men han gav mig flera så kraftiga att jag inte kunde låta bli att tjuta ut min njutning. Han har fortsatt vara min älskare sedan dess.


    Häftig upplevelse, men måste fråga: är du fortfarande otrogen med denna man? Alltså du är i samma förhållande som första gången ni nuppade?

    Varför kan ni inte bli ett par istället så du kan dumpa den du har nu?
Svar på tråden Vem var du otrogen med?