• FDFMGA

    Är 4 år av riktigt kaos det som behövs för att få ordning på torpet?

    Aniiee skrev 2018-07-16 15:04:08 följande:
    Om vi leker med tanken att SD får egen majoritetsregering..... Deras senaste skuggbudget är en katastrof, de har ingen erfarenhet, de har massor av problem i de egna leden, få verkar faktiskt veta vad de tycker annat än "men, men, men invandrarna!!!!!" och de verkar inte direkt vara intresserade av att lära sig styra ett land, göra hållbara prioriteringar och tänka flera steg i taget (nu pratar jag alltså om aktiva politiker, inte alla de som tänker rösta på dem).

    Jag skulle tänka mig att det skulle bli fullständigt kaos, men kanske ett nyttigt sådant. Ibland behövs ett riktigt kaos för att få ordning på torpet.

    Tankar?
    Att Trump skulle framstå som en relativt lindrig plåga vid en jämförelse.

    Att det skulle bli kaos i fyra år är väl en sak, men förklaringen till kaoset skulle ske utifrån ett SD-perspektiv - vi har inte varit tillräckligt tuffa mot invandrare, mot oliktänkande, mot pressen mot alla dem som motarbetar oss.

    Det finns inget behov av ytterligare exempel på hur det går - och att det går fort - när högerpopulsier kommer till makten. Det räcker med exemplen från Polen, Ungern och Turkiet, tycker jag.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
Svar på tråden Är 4 år av riktigt kaos det som behövs för att få ordning på torpet?