Inlägg från: Eloons |Visa alla inlägg
  • Eloons

    Vi som har bf April 2019

    Hej!

    Plussade i torsdags med digitalt och väntar nu andra barnet med bf 3/4, ironiskt nog exakt samma bf som me dottern dottern är 15 månader!

  • Eloons

    Någon annan som än så länge inte har supermycket symptom? jag har världens molvärk och liiite illamående som kommer och går men inga värkande bröst som sist. Det kommer säkert och jag ska vara glad än så länge känner jag haha är ju trots allt bara i vecka 4+5

  • Eloons
    Nathiis skrev 2018-07-30 12:08:30 följande:

    Jag är 4+4 idag och har inga andra symptom än att brösten är fruktansvärt ömma och ivägen vad jag än gör :P


    Det var så för mig förra gången, fyfan alltså, så fort man snuddade så skrek man haha det är så himla olika och det är faktiskt fascinerande
  • Eloons
    Boorni skrev 2018-07-30 18:35:00 följande:

    Jag har inte heller några vidare symptom, blev därför väldigt chockad av plusset :)

    Lite små ont i magen, och jo jag har kravings på rödlök/lök/vitlök som jag i vanliga fall inte alls gillar :/


    Jaa, när man tänker efter så är jag även trött, kissar en del och har ett jävla humör haha... tycker redan synd om sambon
  • Eloons
    Nathiis skrev 2018-07-30 19:03:15 följande:

    Lite så det är för mig med xD Har redan hunnit snäsa åt sambon ett gäng gånget när han är oförsiktig .. Tur att han vet att jag inte menar illa <3

    Har kännt att jag springer och kissar hela tiden men det kan likaväl bero på att jag dricker mycket :P


    Haha de stackarna får vänja sig med vårt humör, jag är väldigt snabb på att växla i humör just nu. Ja samma här... plus att jag är ganska trött.
  • Eloons
    Jordgubbsanna skrev 2018-07-31 17:40:50 följande:

    Hej! =)

    Plussade i torsdags 26/7 och hade BIM i söndags 29/7, första barnet för både mig och sambon. Vi fick mf v.7 i slutet på maj, så hoppas verkligen att detta vill stanna med oss nu! =D Isåfall är det beräknat till den 6/4 2019 =)

    Mår illa till och från hela dagarna, otroligt trött på speciellt eftermiddagen och ett humör som åker karusell kan man väl säga ; )


    Ekskan skrev 2018-07-31 18:27:33 följande:

    Hej! Plussade igår med BF enligt appen 4/4. Andra barnet, har en son som är 8 år. Dock hade jag ett MF för 2 månader sen, så oron finns där helt klart! Hoppas ni mår bra allihopa!


    Nu är jag lite nojig över missfall, andra barnet. Är det okej om jag frågar hur ert missfall började eller kände ni något speciellt i kroppen?
  • Eloons
    Ekskan skrev 2018-07-31 21:43:18 följande:

    Jag började känna det som mensvärk, sen kom det lite blod någon timme senare.


    Okej, tack för svar och beklagar missfallet!
  • Eloons
    Jordgubbsanna skrev 2018-07-31 22:46:07 följande:

    Jag började fick bruna flytningar (vilket kan va helt normalt också), sedan efter någon dag fick jag som kraftig mensvärk, så jag vek mig dubbel, dagen efter det blödde jag väldigt mycket och hade ont och dagen därpå fick jag bekräftat av akutgyn att det var mf.. så var det för mig i alla fall. =/ Är säkert olika för alla! =)


    Tack för ditt svar och beklagar! Ja det är nog väldigt individuellt från person till person. Hoppas och håller tummarna att pyret stannar denna gång
  • Eloons
    Ekskan skrev 2018-08-01 13:28:26 följande:

    Hej tjejer!

    Hur är det med er, hur mår ni? 

    Jag har sjukt ömmande bröst och mår illa på kvällarna, annars mår jag bra, men jag börjar ana att detta inte kommer gå vägen, en konstig magkänsla jag har, men jag hoppas så klart att den är fel!

    Hoppas allt är bra med er!


    Ömmande och tunga bröst kom igår, inget illamående än så länge men molvärk, ett jävla humör och sjukt trött...

    Va jobbigt att du har den känslan! Försök att tänka positivt och att du väntar ett barn, inte ett missfall
  • Eloons
    hoppasbli4 skrev 2018-08-08 23:17:58 följande:

    Smyger in här, fick ett väldigt svagt streck i morse så vågar inte riktigt tro på det än. Bf blir isf runt 15 april. Har haft väldigt kraftig "mensvärk" i fyra dagar vilket var anledningen till att jag testade. Känner av det mer eller mindre hela tiden, någon mer som känner av växvärken konstant?


    Ja det var samma här, trodde mensen skulle släppa vilken sekund som helst men icke! Nu är jag i vecka 7 och fortfarande konstant molvärk
Svar på tråden Vi som har bf April 2019