• jaktenpaflow

    IVF sommar/höst 2018

    LLW skrev 2018-08-02 21:13:46 följande:

    Sådär! Gick igenom alla våra provsvar och fick veta att vi inte kan börja förens om ca 2 månader, eftersom jag först måste göra en konisering då jag har cellförändringar. Kändes riktigt tråkigt att behöva vänta ännu längre. Har haft idag som mål så länge och sen lades det på ännu mer väntetid :/ men försöker fokusera på att vi iallafall är i gång! :)


    Usch vad trist när man sett fram emot och hoppats på något. Men ändå så skönt att bollen är i rullning!! :)
  • jaktenpaflow
    Jooosen skrev 2018-08-02 21:59:35 följande:

    Ja precis!! Haha ja jag säger till då :p.. vi ville ju göra utredning där först men kom aldrig fram i telefonen! Så är så rädd att den kommer bli knepigt att nå dom, speciellt efter sommarstängt! Hoppas inte. Å va skönt med sommaröppet! Vad heter det stället? Ja hoppas verkligen det går bra!!!


    Men hade ni inte gjort utredning?:) Tror inte de är knepiga att nå:) Ja så skönt, det är andra året nu de ha öppet under sommaren. Rätt ny klinik GynHälsans Fertilitetsklinik heter dem:)
  • jaktenpaflow

    Hej alla, så spännande att många verkligen är på G nu med sona behandlingar! Något positivt med att sommaren snart är över haha:)

    Själv blev jag ruvare igår till en toppenfin blastocyst fick ytterligare två till frysen! Dock inte riktigt toppklass men fortfarande fina och värda att frysas:) Vi fick göra insättningen två gånger då den inte ville åka ut ur katetern och dem upptäckte det när de dubbelkollade! Sån tur att de kollade haha! Hoppas det tyder på att det är en envis liten rackare som vill stanna kvar!

    Gick på en Akupunkturbehandling precis efter insättning(gjorde en efter ägguttag också) En kines som utfört Akupunktur i 30 år. Han sa ?Jag känne den komme stanna, sitta mycke bla? ?ni komma få en tjej men ni vill ha pojke, men ni få tjej? Han kan inte säga R... Hur mycket sanning det ligger går ju att diskutera men kul med lite positiv energi!!

  • jaktenpaflow
    Percafluviatilis skrev 2018-08-05 12:35:23 följande:

    Imorgon ska jag ringa Sahlgrenska för tidsbokning. Vi hade tänkt i oktober men finns även en chans i september tror jag. Jag skulle egentligen hellre vilja göra det i september för jag vill bara komma igång med ett nytt försök nu. Jag vet dock att min kille kanske vill vänta till oktober och drar mig därför från att ta upp frågan... Han vill dock vänta till oktober för han tycker att jag behöver en paus och jag känner just nu tvärtom. Vi har pausat sen embryona dog i början på maj och jag känner mig färdig med den sorgen sen i juli någon gång. Nu känner jag istället att det mest tär att gå och vänta. Jag vill ha ivf-fösöken gjorda så vi kan gå på de frysta embryona hos privata kliniken och sen vara färdiga och kunna börja någon slags bearbetningsprocess ifall alla försök gått åt skogen. Vi är lyckliga även utan barn men ivf-resan tar kol på mig.


    Det är ju väldigt omtänksamt av honom att tänka på dig och ibland är det ju bra med en paus. Men ibland är ju också själva pausen stressande i sig, man går lixom bara och väntar på att ngt ska hända! Vad tror du han kommer säga om en tid i september? Så bra att du fått bearbeta det som varit, otroligt viktigt tror jag <3
  • jaktenpaflow
    Akira Öken skrev 2018-08-05 15:27:27 följande:

    Vad fint! Och två till frysen! Hur känns det idag?


    Ja jag känner mig nöjd och så tacksam! Mår precis som vanligt idag, mina äggstockar är fortfarande något förstorade och jag är lite svullen i magen. Men hade iaf ingen vätska i buken så det var skönt! Snart börjar man väl överanalysera symptom eller inte symptom... Tänker en del på ?hur man bör leva?. Jag har alltid tänkt att man ska leva på som vanligt, träna och göra saker som man brukar. Men sen hör man från en del som säger undvik träning, hopp mm. Hur har du/ni andra tänkt?
  • jaktenpaflow
    Saner skrev 2018-08-05 17:32:41 följande:

    Ååå va spännande.....hoppas så att den vill stanna. Kul du fick till frysen med. Hur känner du idag? Tar du progesteron nu då?


    Ja otroligt!! För första gången på väldigt länge så känner man att man har en chans att verkligen bli gravid! Hoppas så att det tar sig nu och att det resulterar i en frisk liten bebis... Japp mindre kul är det med dem där vagitorierna... TRE gånger om dagen?! Inte riktigt så hemskt som jag föreställt mig men är ju bara på andra dagen. Hur mår du i allt?:)
  • jaktenpaflow
    LLW skrev 2018-08-05 19:43:21 följande:

    All lycka till er!! Hoppas hoppas att det tar sig! <3 när har du test dag? Kommer du tjuvtesta innan tror du?


    Åh tack tack tack! Jag hoppas verkligen det! Känner mig såå redo! Jag har testdag 16/8 och har redan ångest... Varje månad i 18 månaders tid har jag alltid känt mig så hoppfull just i denna tid i cykeln. Sen att gång efter gång få ett fett minus slängt i ansiktet har tärt på mig så himla mkt. Känner fortfarande en overklighetskänsla och tror inte att jag kan få ett plus. Det är så djupt satt i mig att jag hellre lever i ovissheten och på hoppet. Men ni får tvinga mig haha:)
  • jaktenpaflow
    Jooosen skrev 2018-08-08 13:20:04 följande:

    Ja jag ringde exakt när de öppnade! Fick tid 18 september o kommer kunna börja behandling snart därefter sa hon! Är sååå glad men nervös!!!!


    Åh vad spännande!! Så kul att ni är pågång!!!:)
  • jaktenpaflow
    Percafluviatilis skrev 2018-08-08 13:30:59 följande:

    Igår fick vi läkartid 31/8 och idag ringde jag och dubbelkollade gällande behandlingsstart och äggplock. Visade sig att det fanns tid för plock redan vecka 38 vilket innebär att vi nog kan börja med sprutor nästa mens i början av september! Så lättad. Nu känns det som jag kan släppa allt detta fram till dess och njuta av bröllop och bröllopsresa :)


    Men vad perfekt!! Så himla härligt att den pusselbiten är på plats så att du verkligen kan njuta av nuet! Vart bär bröllopsresan av? Så kul att många i gruppen är på G, ska bli spännande att följa allas resa! Ska bli världen plusstråd!
Svar på tråden IVF sommar/höst 2018