• jaktenpaflow

    IVF sommar/höst 2018

    Saner skrev 2018-08-15 10:22:43 följande:

    Ja vi hade tur...hade 4 st fina blacocyster i frysen och den första de tina upp igår klara sig galant så den ruvar man på nu. Ja har pco så åt Letrozole från mensdag 3 och i 5 dagar framåt. Sen började ja mäta med ÄL stickor fr dag 12 i cykeln. Å precis som du sattes de in 6 dagar efter utslag på ÄL. Men äter inga mer hormoner nu utan de ville kroppen skulle sköta sitt nu. Hur mår du med allt?


    Men vad kul att du ruvar nu!! Super ju att första klarade sig!:) grattis!:) När har du testdag?
  • jaktenpaflow

    Testdag imorgon och idag har jag en läkartid då jag är så extremt svullen över magen. Har gått upp 4 kg på fyra dagar och förmodligen bara vätska i buken... Ser ut som att jag är gravid i 8 månaden:( Blir andfådd för ingenting.. Känns som att jag ska explodera!

  • jaktenpaflow
    LillaAw skrev 2018-08-15 12:56:10 följande:

    Jag mår bra nu. Men är trött och ont i magen så har en värmekudde och fått smärtstillande men är hemma igen. Imorgon får vi veta hur många som blivit befruktade. Dessa göra icsi på hälften och vanlig ivf på andra hälften. Min mans spermier va på gränsen. Förra gången va de för dåliga så då gjordes icsi på alla ägg :)


    Så häftigt vad de kan göra där inne på labbet! Kommer ihåg hur nervös jag var det dygnet. Tyckte typ det var jobbigare än att ruva...
  • jaktenpaflow

    Jag var ju hos läkaren idag där hon på ultraljud såg att jag hade vätska i buken så en lätt överstimulering kallade hon det. Lämnade blodprov och nyss ringde hon sa att även blodproven visade lätt överstimulering och avvikande levervärden. Ska vila några dagar och ta blodförtunnande sprutor i ca tio dagar... Hon berättade även att jag enligt blodprovet är gravid!!!! Är i chock... Mina händer skakar... Kan inte förstå att det är sant!

  • jaktenpaflow
    Jooosen skrev 2018-08-15 21:50:49 följande:

    Men underbart!!!


    Tack så mycket, nu får vi bara hoppas att den fortsätter utvecklas som den ska!! Övertygad om att ert pluss också kommer snart!! Följer er i tråden fortfarande! <3
  • jaktenpaflow
    Akira Öken skrev 2018-08-15 19:45:05 följande:

    Wow! Grattis!


    Tack snälla!! Kommer fortsätta följa och heja på er här i tråden! Hoppas vi alla får lyckade pluss under året!<3 Hoppas bara att den vill fortsätta utvecklas som den ska!
  • jaktenpaflow
    Sommarhopp skrev 2018-08-15 16:45:46 följande:

    Det verkar lösa sig med min eventuella möhippa! Jag har varit på ultraljud och de såg 18 blåsor, men inte tillräckligt stora ännu, så utplock blir absolut tidigast söndag. Dvs, jag slipper oroa mig för att det ska krocka på lördag. OM det nu blir. Ska tillbaka igen på fredag för att kolla hur de har utvecklat sig. Fick sänka dosen från 300 till 225 den här gången. Förra gången blev det också 18 ägg men då behöll jag samma dos hela vägen. Nu är det iof menopur och var gonal sist. Det kanske är skillnad på de olika preparaten också.


    Vad skönt, hoppas verkligen att du kan njuta av hippa än och vad perfekt om den blir till helgen!:)
  • jaktenpaflow
    Saner skrev 2018-08-15 19:22:04 följande:

    Oj ja citerade dig nyss. Trodde de va imorn du skulle till läkaren. Missade datum. Va Kuuul massa Grattis till gravidresultat.....tråkigt med det andra men du får va hemma och vila dig några dagar så ska du se du kommer bli bättre. Var rädd om dig


    Tack snälla! Ingen fara, jag hade testdag imorgon men hon kunde ju se mott resultat på blodprovet... Ja fy denna mage är inte att leka med, som tur är är det pga något postitiv iaf. Kommer fortsätta följa er i tråden, hoppas innerligt att vi alla får våra små bebisar i framtiden!
  • jaktenpaflow
    LillaAw skrev 2018-08-16 09:54:53 följande:

    Stort grattis, det är ju helt fantastiskt <3 hoppas du mår bättre snart.


    Tack snälla!! Kan verkligen inte förstå att vi lyckades!! Hoppas bara allt går bra! Verkligen inte kul med denna ballongmage. Sprutorna jag ska ta gjorde ont och var så obehagligt, fick sånt illamående och höll på att svimma...
  • jaktenpaflow
    LillaAw skrev 2018-08-16 10:03:12 följande:

    Vi fick reda idag på att vi har 5 befruktade ägg som ska odlas i 5 dagar och sättas in på måndag om det blir något. Är rädd och orolig att inget ska klara sig till dag 5. Förra gången fick vi 3 befruktade som alla dog. Usch denna oro och väntan :/


    Åt rätt håll iaf!! 5 är fler än 3, någon eller några rackare ska nog växa till sig och bli fina ska du se! Hur länge odlade dem förra gången? Ja usch den där väntan tyckte jag var det värsta i hela processen... vart är det ni går?
Svar på tråden IVF sommar/höst 2018