Inlägg från: Anonym (Ida) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ida)

    Min sambos dåliga självkänsla förstör vår relation!

    Ja, jag kan nog hålla med alla andra.. Jag tycker att det är du som är problemet här TS. Varför ens kommentera hans kläder? Jag skulle aldrig kommentera min sambos kläder, annat på ett positivt sätt. I en relation ska man höja varandra. 
    Om min sambo kommenterade mina kläder så skulle jag bli tokig, inte för att jag har dålig självkänsla, utan mer för att man inte gör så.

    Om han inte har några ambitioner jobbmässigt? Vad är problemet? Om han är nöjd så är väl det viktgast? Min sambo HAR ambitioner, men jobbar som ingenjör men trivs inte alls. Han är ledsen varje dag för att han inte trivs på jobbet. Finns inget värre för en som står bredvid.

    Jag tycker du får hoppa ned från dina höga hästar och sluta kritisera din sambo! Hoppas att han gör slut med dig istället. 

  • Anonym (Ida)
    Anonym (men) skrev 2018-07-30 11:16:17 följande:
    1. Förmodligen "vägrar" han utbilda sig för att han inte vill utbilda sig! Jag har också ett yrke jag skulle kunna vidareutbilda mig i, men jag vill inte. Jag trivs med det jag gör och klarar mig på lönen. Om du tycker att ni behöver mer pengar får DU utbilda dig högre så att du får en bättre lön.
    Får jag fråga vad du och han tjänar, på ett ungefär?

    2, Misstolkar eller är det du som helt enkelt inte kan förklara ordentligt hur du menar? Varför ens kommentera kläder och annat? Om han nu kraschar av kommentarer, varför ge andra kommentarer än positiva?

    3, Varför måste man ha ambitioner? Om man är nöjd som man är? Han kanske uppnåt de ambitioner han hade med val av yrke, bostad etc?

    4, om du inte kan sluta försöka förändra honom för att passa dig ska du såklart lämna honom. Så att både han och du kan träffa någon som är rätt för er.
    TS fick kritik och inte medhåll och har sedan länge lämnat tråden... 
Svar på tråden Min sambos dåliga självkänsla förstör vår relation!