Inlägg från: Heliena |Visa alla inlägg
  • Heliena

    Följas åt ner i vikt med start i augusti?

    Haha, är ju fortfarande augusti så jag hoppar på nu, om än lite sent! Startar imorgon har jag bestämt.. ;)

    Bakgrund:

    Jag har lyckats samla på mig några sambokilon som jag vill bli av med. Jag vägde 72 kg när vi träffades och det var en väldigt bra vikt för mig som jag nu saknar. Jag jobbar natt och har aldrig med mig något att äta på nätterna, vilket såklart hjälper. Men jag jobbar en vecka i stöten och är ledig en vecka efteråt och är då ensam hemma om nätterna eftersom min sambo jobbar då.. Och det är då jag har tråkigt och trycker i mig godis och bakar i min ensamhet. Min sambo är en lika stor gottegris som mig och jag måste sluta falla för hans övertalningar om att baka och köpa godsaker på vardagar.. När jag äter socker finns det verkligen inget stopp. ALLT ska ätas upp och inget får sparas. Jag har även Hypotyreos (opererad Hypertyreos) och äter Levaxin, men har ändå lätt för att både gå upp och ner snabbt i vikt.

    Vikt/mått

    Väger 78 kg till mina 180 cm.

    Mål:

    72 kg. Midjemått och höftmått är ej viktigt för mig.

    Kost:

    Sluta äta sötsaker på vardagar, endast unna mig en dag i veckan, t.ex. lördag. Inte ha med mig något att äta på jobbet mer än vatten. Äta frukost då jag kommer hem från jobbet och sen sova. Vakna på eftermiddagen och dricka kaffe, kanske äta något litet (typ en banan) om blodsockret är för lågt. Äta middag innan jag åker till jobbet igen. Jag åt enligt 16:8-metoden tidigare och hoppade då över frukosten, kör alltså lite liknande nu. Gick då ner 12 kg (vägde 84kg innan).

    Träning:

    Då jag jobbar natt så finner jag tyvärr inte så mycket ork till att gymma. Jag tänker därför hålla mig till promenader de dagar jag orkar och de dagar jag är ledig. Ca 45-60 min.

  • Heliena

    Ah, typiskt! Åt tacos och drack öl förra helgen, antar att det visade sig på vågen idag, hah.. 0,5 kg ner iaf sen förra veckan. 3,5 kg kvar..

    Hur går det för er? :)

  • Heliena
    Loppan84 skrev 2018-09-11 08:29:48 följande:

    Yes, mensen slut och ett kilo rasade av på ett dygn så där är jag där jg ska och ligger fortfarande på ett halvt kilo veckan i nedgång. 63,5 nu så 3 totalt ned sen jag började för 6 veckor sen. Skönt!


    Heja! Tänkte precis svara på ditt inlägg att du kommer ta igen det där kilot snart och se, det gjorde du ju! :D
Svar på tråden Följas åt ner i vikt med start i augusti?