• fjanten

    Jobbig svärmor!

    Det enda felet jag ser är "dumma mamma". Vars kom dumma mamma ifrån?

    I övrigt tycker jag att det är du som verkar vara lite knepig rent socialt. När svärmor säger att hon inte vill störa, då "ska" du svara att hon stör inte alls. När hon säger att du ser smal och fräsch ut - tacka..? När hon frågar sonen (eller dig) om hon får mata - svara ja eller nej. Om hon frågar om du vill ha mer, säg nej tack, men det var verkligen jättegott.

    Att hon är överviktig är helt irrelevant. Förstår inte varför du stör dig så mycket på att familjen äter mycket.

  • fjanten
    Kita07 skrev 2018-07-30 13:11:06 följande:

    Ber om ursäkt att meddelandet blev aningen råddigt!

    Saken är den att svärmor visst ÄR jobbig! Tydligen har jag svårt som förälder att någon annan ska ta ansvaret över min son. Många tycker säkert att det är en avlastning, som fler av er skriver, MEN det är det inte! Jag klarar mig själv!!

    Att hon är ivrig på min son, stressar mig. Sen om hon kommer hit en kväll då han äter gröt, och skojjar med honom blir han också stressad och kan inte äta.. DÄR skulle jag vilja säga till henne att tagga ner!!

    Dessutom var vi en gång ute och åt. Hade vagnen i gången på sidan, på samma sida där jag satt. hon satt på andra sidan längs med väggen... då stiger hon upp fler gånger och kommer och pajjar sonen på fötterna medan JAG äter!!.. HUR irriterande är inte det. Skulle velat säga till henne att hon ska gå sätta sig och äta upp sin mat först.

    Jaa-a,, varför stör jag mig på deras mat? Jag råkade en gång säga till till min sambos moffa att sambon inte ville ha mera mat då han frågade två gånger och sambon inte svarade. Men, kanske jag inte ska lägga mig i sånt. Förlåt för det!

    På frågan. "var det inte gott"  brukar jag svara  "nej tack"  men att hon inte fattar EN GÅNG då man säger utan måste kontra med "var det inte gott" så då är det något problem hos henne!!!

    Och jag har sagt till henne att hon gärna får komma hit på en kaffe, då har hon sagt "men jag vill inte störa"   JAHA? Okej!!

    Förlåt om ni alla missuppfattade mitt meddelande i tråden.. tycker själv jag är lite råddig idag!

    Men, tack för era svar!


    Svärmor låter inte alls jobbig, du låter däremot knepig.
Svar på tråden Jobbig svärmor!