Inlägg från: Ture888 |Visa alla inlägg
  • Ture888

    Män, är ni lika trötta som mig på kvinnor som aldrig kan vara ärliga?

    Jag har kommit underfund med att kvinnor väldigt sällan är ärliga och faktiskt säger vad de tycker. När man pratar med dem bryr de sig alltid mer om känslor än om verklighet och sanning. Är helt övertygad om att detta också är anledningen till att SD är relativt små bland kvinnor, de visar den brutala verkligheten som den är och det gillar inte kvinnor.

    Jag tror kvinnor inte nödvändigtvis vill höra sanningen, om sanningen får dem att må dåligt. Medan män hellre vill höra sanningen, även om den inte låter fin. Och jag har kommit på nu att jag är sjukt trött på kvinnor som aldrig kan hålla sig till sanningen, även om man uttryckligen ber dem.

    Till exempel om någon ser någon som är tjock. En man skulle ha lättare att säga "du är tjock, börja träna". Inte för att vara elak, utan för att hjälpa personen som är tjock. Men se det klarar inte många kvinnor av att göra. De säger istället "alla är lika fina, älska din kropp". Det är inte sant, men det får personen att känna sig bättre för tillfället. Känslorna trumfar sanningen i kvinnans värld.

    Kvinnor bryr sig också mycket mer om vad omgivningen tycker. Av den anledningen är de av naturen mindre självständiga än män som i större utsträckning vågar stå för sina åsikter. För kvinnor är det viktiga att omgivningen håller med dem, än att de får yttra vad de verkligen tycker.

    Sedan finns det naturligtvis tjejer som inte är så här, och det är dessa tjejer som är guldkornen för oss män. Fler män här som tycker likadant, men som kanske inte har självförtroende nog att lämna kvinnor som bara sysslar med vita lögner?

  • Svar på tråden Män, är ni lika trötta som mig på kvinnor som aldrig kan vara ärliga?
  • Ture888
    Anonym (Hmm.) skrev 2018-07-31 10:18:10 följande:

    Om du tror att "du är tjock" är synonymt med att vara ärlig så nej, då lär du inte träffa många kvinnor som är "ärliga".

    Jag är en tjej som är betydligt mer ärlig än genomsnittet men jag förolämpar knappast folk för det. Det är jag alldeles för väluppfostrad och trevlig för att göra.

    Vad Sd har med saken att göra förstår jag inte. Alla politiker är likadana, bara att de pratar om olika saker och på olika sätt.

    Tror du behöver fundera ett varv extra på det där med hur man bemöter och tolkar andra människor...


    Jo, det är precis att vara ärlig och säga som man tycker. Du ser det som en förolämpning, jag ser det som att hjälpa personen sluta vara tjock.
  • Ture888
    Anonym (H) skrev 2018-07-31 10:22:55 följande:

    Ännu mer SD-propaganda...


    Nej, sluta vansinnestolka tack. Det var bara en grej jag flikte in för det passade ämnet så bra.

    Tråden är skapad för att diskutera det faktum att kvinnor värderar känslor högre än sanning och verklighet.
  • Ture888
    Anonym (T-man) skrev 2018-07-31 10:27:36 följande:
    Du verkar svagbegåvad och behöver läsa lite bra böcker samt umgås med vanligt folk. Är bara ärlig.
    Varför verkar jag svagbegåvad? Har du argument till det du säger, eller trollar du bara för att du blev upprörd av min tråd?
  • Ture888
    Anonym (Va) skrev 2018-07-31 10:34:03 följande:
    Hur hjälper det någon att sluta vara tjock?
    De blir attraktivare och hälsosammare och får mer energi. Allt i livet blir bättre när man inte är tjock.

    Däremot krävs det disciplin för att gå ned i vikt, och det krävs att man kämpar. Då är det lättare att ta till sig dagens skadliga budskap att "alla är lika vackra" än att ge sig ut och springa.

    De som bara säga "du är fin som du är" är de som bryr sig minst för de vill eller orkar inte ta striden.
  • Ture888
    Anonym (H) skrev 2018-07-31 10:37:28 följande:
    SD-propaganda och kvinnoförakt brukar gå hand i hand...
    En diskussion går ut på att man argumenterar mot varandra och bemöter varandras argument, inte att man stämplar folk för att undvika diskussion.

    Sedan har väl SD fler kvinnor som röstar på dem än F! och MP tillsammans.
  • Ture888
    Anonym (Hanna) skrev 2018-07-31 10:39:54 följande:
    Du missförstod. Frågan var hur hjälper det att tala om för någon att denne är tjock? På vilket sätt blir man mindre tjock av det?
    Som jag skrev, och som du utelämnade, säger man inte bara "du är tjock", utan man ger även personen tips om hur han blir av med överflödskilona. Det man inte gör är att ljuga och säga att personen ser jättebra ut. Eller ja, kvinnor gör det.
    annabellelee skrev 2018-07-31 10:40:16 följande:
    Fast personen är största sannolikhet medveten om det. De flesta blir inte förvånade "Oj, jag har storlek XL, men jag har aldrig anat att jag var överviktig. Nu när jag vet det ska jag genast börja träna!" . I dagens samhälle kan man inte undvika att få veta att man är tjock. Mest troligt blir personen bara ledsen. Vill du hjälpa, peppa personen till att träna, hjälp personen att må bättre och stärka sin självkänsla, så att hen slutar tröstäta, om det är det som är problemet.

    Det finns tillfällen när ärlighet är bra, men detta gäller inte när man ska kommentera folks utseenden. Vill du ge exempel på skadliga lögner få du anstränga dig mer.

    Fast personen stärker ju sin självkänsla genom att börja träna och bli smalare. Genom att leva i en lögn där alla runtomkring säger att man ser bra ut fast de egentligen inte tycker det leder till fetmaacceptans, och det kan vi se breder ut sig idag. Det vill säga att folk intalar sig själva att de är snygga eftersom ingen runt omkring dem vågar säga sanningen.
    Överste Senap skrev 2018-07-31 10:45:49 följande:
    De flesta avstår dock, klokt nog, att diskutera idioti dom saknar förankring i verkligheten.

    Vad exakt menar du här?
    pyssel skrev 2018-07-31 10:47:58 följande:

    Oj, vilken saftig projicering!

    Ett långt inlägg som ger uttryck för en massa negativa känslor av frustration, osäkerhet i mötet med kvinnor och försök att förminska dessa. Allt detta, illa dolt, i lite logiska felskär under parollen "den rationella mannen".



    Kul att du gör din egen projicering då. Jag försöker ta upp ett ämne som få vågar prata om, för de flesta män är för styrda av kvinnans sexuella makt för att våga vara helt ärlig, så man anpassar sig efter det kvinnliga narrativet som till stor del baseas på vita lögner (prioritera känslor framför sanning och verklighet).
    Anonym (T-man) skrev 2018-07-31 10:52:23 följande:
    Din trådstart bygger på grova generaliseringar och hela upplägget andas social oförmåga. Du verkar helt enkelt obegåvad och ta nu det till dig som en ärlig påpekan.
    Problemet här är att kvinnor ofta (ja, jag har hört detta exakta argument förut) definierar ärlighet som "social oförmåga". I kvinnans värld definieras vita lögner som social kompetens.



  • Ture888
    Anonym (H) skrev 2018-07-31 11:02:02 följande:
    Du klarar inte själv av sanningen.
    Använd argument i en debatt. Det du gör nu är att häva ur dig en åsikt som jag inte förstår var den kommer ifrån.

    Undvik one-liners, epitet och annat som får diskussioner att spåra ur
  • Ture888
    Meriall skrev 2018-07-31 11:03:57 följande:

    Att vara ärlig betyder att man säger "ja du är tjock" om en tjock person frågar "alltså ärligt, är jag tjock?", inte om bara en tjock person går förbi.

    Eller säger du "vad ful du är?" varje gång en ful person går förbi också?

    Vet inte om SD är särskilt ärliga. I alla debatter jag sett dem har de bara haft frågor till andra politiker och bollat vidare än att svara på saker själva. Och det är de inte heller särskilt ärliga med att de har som strategi för att sätta andra i sämre dager.

    Men sedan tycker jag iofs vissa andra partier debatterar ännu fulare som centern tex som bara försöker guilttrippa andra med känsloargument tex "Nej nu blir jag heeelt chockad. Vad ÄR ni för människor?!"

    Tycker L verkar ärligast iom att deras partiledare har erkänt att han haft fel om saker innan och står för att han bytt åsikt och sedan kommer nog V som nr 2 iom att de faktiskt står för sin ideologi medan de andra partierna smälter ihop.

    Sedan vilket parti som har bäst politik låter jag vara osagt, detta är bara hur ärliga jag uppfattar dem.


    Nej, jag går inte runt och kallar folk för tjocka. Men om någon frågar säger jag vad jag tycker. Vilket de allra flesta kvinnor inte gör. De säger istället det de tror att personen mår bäst av att höra (för stunden).
  • Ture888
    Anonym (Va) skrev 2018-07-31 11:10:10 följande:
    Fast det är skillnad på att vara ärlig och otrevlig.

    Att säga att en tjock person ser bra ut behöver inte vara en lögn heller, man kan va tjock och skit snygg. Ska man gå ner i vikt så ska man göra det för att man själv vill det eller av hälsoskäl.
    I din värld är det så, det förstår jag. Om man säger något du inte mår bra av vill du hellre höra något fejk som får dig att känna dig bättre:

    "Älskling, är min rumpa stor"?
    "Nej, den är perfekt"
    (jag vet att du ljuger, men jag mår ändå bra av att höra dina ord)

    Det är precis detta jag inte klarar av med kvinnor. Hur de inte bara ljuger, utan även försvarar sina lögner och får dem att framstå som något bra.
Svar på tråden Män, är ni lika trötta som mig på kvinnor som aldrig kan vara ärliga?