• Ascendere

    Hur kan jag bli mer attraktiv för kvinnor?

    Anonym (Empatisk krake) skrev 2018-08-07 12:36:24 följande:
    Jaha det var intressant analys. Det kan nog stämma ja. Men, det känns som en skör tråd det där, för att vara elak är väl för de flesta inget attraktivt, men att inte bry sig kanske är mer attraktivt då. Det kanske var så att hon redan var lite attraherad av honom, och han har haft en sån stil förut med, han har brytt sig om andra (som välgörenhet etc), men inte om de som han har närmast på nåt konstigt vis. Ändå är det ingen person som jag tycker illa om.

    Jag har dock svårt för att stänga av min medkänsla för andra, men det kanske är en träningssak. Om någon säger att den inte mår bra så är jag alltid den som bryr sig och försöker på personen att må bra.
    Tänk såhär.

    En generös hertig (eller greve eller kung eller vad fan du vill) som är generös och godhjärtad, han delar med sig när han känner för det, för han har ett överflöd. Kommer uppfattas som generös eftersom han delar med sig för att han vill, inte för egen vinning.

    En bonde däremot som försöker höja sin låga status genom att ge bort av det lilla han har till mer inflytelserika personer kommer inte uppfattas som generös på samma sätt, mer som en stackare det är synd om som inte har så mycket att erbjuda andra

    Var som greven, inte bonden. 

    Och nu menar jag inte främst materiella ting utan saker som social status, tid, uppmärksamhet osv.

     
  • Ascendere
    Anonym (Attityd) skrev 2018-08-08 09:00:29 följande:
    Kanske ska lägga på dig lite mer attityd? En hårdare stil med muskler och tatueringar. Bli halvkriminell. Skaffa snabb BMW?
    Nu var du nog ironisk men muskler är faktiskt ingen dum idé. Börja styrketräna, helt seriöst. Fria vikter, Stronglift 5x5 är bra att börja med.
  • Ascendere
    Anonym (Empatisk krake) skrev 2018-08-08 10:38:42 följande:
    Vad menar du? Att det är en fördel att skicka dickpics??
    Det var ironi. Skicka dickpics om du vill men det kommer inte att få kvinnor att bli attraherade. 
  • Ascendere
    Anonym (Empatisk krake) skrev 2018-08-08 10:56:16 följande:
    Han skrev ju att han försökt ändra på det utan framgång.
    "Det gick inte, nu ger jag upp"-attityden. 
    Oattraktivt.

    "Bryta finns inte. Hellre dö än tveka. Do or do not, there is not try"
    Där har du några citat som pekar på en mer attraktiv attityd. 
  • Ascendere
    Anonym (Empatisk krake) skrev 2018-08-08 11:34:49 följande:
    Jaha jag trodde tjejer i regel inte ville att män skulle sända ut sexuella signaler och inviter?
    Det är vad gängse feministisk diskurs vill få alla män att tro, ja.

    Vad kvinnor menar när de säger så, är att de vill inte få sådana inviter från OATTRAKTIVA män. 
    Kommer det sexuella inviter från ATTRAKTIVA män (och där ingår att vara socialt kalibrerad och känna in situationen) är det inte ett problem alls. 
  • Ascendere
    Anonym (Empatisk krake) skrev 2018-08-08 12:23:12 följande:
    Men var går gränsen med ok sexuell anspelning och inte ok? Iom metoo så fick man ju läsa mycket om sådant som skedde på jobb osv. Så jag måste säga att jag har blviitg ännu mer försiktig med hur jag uttrycker mig, även på nätet, trots att jag innan dess också var försiktig.

    Så om jag inte vet om hon är intresserad, då bör jag väl ändå inte göra nån sexuell antydning?
    Fel. Gör så många sexuella antydningar som DU känner dig bekväm med. 
    Det är DU som förväntas leda, inte hon. Om hon inte gillar det kommer hon att dra sig undan, ni kanske inte ens hörs av något mer. Fine, då vet du, hon var inte attraherad av dig, nästa.

    Det finns en bok, "Models", av Mark Manson som jag tror skulle passa dig. Många av de frågor du har ställt här i tråden behandlas väldigt ingående där. Sedan finns det en uppsjö av andra bra böcker på temat, men personligen tror jag att för dig vore "Models" en bra inkörsport.
  • Ascendere
    Bjoer skrev 2018-08-08 12:41:48 följande:
    Det hela beror väldigt mycket på kontext och vem du pratar med. På en date, eller på krogen, så kan man vara rätt framåt. Vid hobbygrejer, lite mindre så och på jobbet bör man nog ta det lugnt. Det viktigaste är väl att känna av situationen och vad som passar. Jag menar, jag själv är ju rätt öppen med den typen av saker men ibland trampar man nån på tårna lite, hehe. Sen är det ju, tycker jag iaf, skillnad på sexuella anspelningar och sexuella trakasserier a la metoo. Man behöver ju inte vara vulgär. Men igen, försök känna av läget. Om du är väldigt försiktig med sånt av naturen så kanske du ska försöka gå över din gräns lite, mest för att se vad som händer. Så har du nått att analysera också. :p
    Precis. 
    Speciellt jobbet och andra situationer där man inte valt att vara ska man vara försiktig med. Om man får någon där att känna sig obekväm finns det ju ingenstans att ta vägen.

    På en date däremot är det ju bara att resa sig upp och gå, eller, mer realistiskt kanske, bara strunta i att höra av sig efteråt. 
  • Ascendere
    Anonym (Attrahera mera!) skrev 2018-08-08 11:46:50 följande:
    Alla tjejer vill känna sig sexiga och åtrådda. Jag vill läsa i dina ögon att du vill ha mig.
    Återigen, du glömmer det viktigaste:
    Alla tjejer vill känna sig sexiga och åtrådda AV ATTRAKTIVA MÄN. Jag vill läsa i dina ögon att du vill ha mig, MEN BARA OM DU ÄR ATTRAKTIV.

    En mans handlingar och ord gentemot kvinnor kommer att uppfattas helt olika beroende på hur attraktiv han uppfattas av kvinnan.
  • Ascendere
    Anonym (Maja) skrev 2018-08-08 13:17:46 följande:
    Nej jag skrev ju det. Utan att du ska träna för din egen skull. Jag känner iaf mig fräschare och mår bättre när jag tränar än när jag inte tränar. Det syns ju utåt. Sen vet jag inte vad du gör på din fritid men känns alltid mer intressant med någon som tar hand om kroppen än en soffpotatis. Men en gång i veckan räcker absolut ju! 
    En gång i veckan? Ingenting. Försök med minst 3 så kommer du att märka resultat. Och styrketräning, bara fria vikter, inte typ F&S.
    Stronglift 5X5 eller Starting Strength är bra nybörjarprogram. 

    Återigen, det där med att muskler tillhör det förgångna är fel, precis som du säger. Det är rent evolutionärt att det är attraktivt med en stark man som kan skydda kvinnor och barn när vilddjuren kommer. Även om många intelektuella påstår att de inte bryr sig om det fysiska så är det bara deras överjag som talar (för att använda Freuds terminologi) medans attraktion styrs av "detet", dvs de kommer lik förbannad att bli attraherade när de ser en vältränad kropp. 
    "Attraction is not a choice", på gott och ont.
  • Ascendere
    Anonym (Empatisk krake) skrev 2018-08-08 14:10:51 följande:
    Har kommit till insikt att jag avsyr ordet date/dejt, det är det som i grunden ställer till det för mig. Tar man bort dejt så försvinner en stor del av pressen att man måste visa sig si eller så för att fånga intresse etc... Jag blir inte mig själv och jag tappar självförtroende. 

    Liksom
    "Vill du gå ut och ses och umgås nån dag, ta en öl kanske eller äta nåt"
    "Okej, en date alltså?"
    Redan då måste jag börja förhålla mig till att det är en date. Varför blir det inte en trend att börja träffa folk för att få vänner i stället? På så vis skulle nog fler kunna bli tillsammans. Man träffas mer avslappnat, det kan bli mer fokus på gemensamma intressen och det blir inte så seriöst.

    För de som har lätt för att träffa tjejer är det förstås inget problem med dejting.
    Där riskerar du att lägga krokben för dig själv. 
    Om en kvinna väl börjat se dig som vän är det ofta svårt eller omöjligt för henne att i ett senare skede börja känna sexuell attraktion. Visst kan det leda till ett förhållande men då blir det troligen ett förhållande baserat på vänskap och inget vidare sexliv. 
  • Ascendere
    Anonym (-) skrev 2018-08-08 14:26:34 följande:
    Det där har jag så himla svårt att förstå. Hör så många tjejer och kvinnor som beklagar sig över att killar bara tänker på sex och då har man undvikit helt att anspela på sex då jag trott att man skulle uppskattas för det men så är det tvärtom.
    Japp.
    Det viktigaste är att lyssna inte så mycket på vad kvinnor (män heller för den delen) säger utan titta på hur de agerar istället. 

    Kvinnor vill ha sex, men bara med attraktiva män, det är den hårda verkligheten. 
    Ju mer attraktiv man, desto längre kan de tänka sig att gå sexuellt för att binda mannen till sig. 
  • Ascendere
    Anonym (Empatisk krake) skrev 2018-08-08 14:56:31 följande:
    Jo har vart hjälpsamt. Jag har fått massvis med tips och bra info som jag sakta bearbetar. 

    Är du kvinna? Vill du verkligen inte ha en dominant man? Det finns nog många som vill ha det.

    Jag börjar tro att problemet är att jag inte sänder ut några sexuella vibbar alls. Jag samtalar som om vi ska bli vänner.
    Nu börjar du komma nånstans!
    Kul att se, iväg till gymet nu tre gånger i veckan tills du har de där magrutorna, sen ska du se att det lossnar! 

    De flesta kvinnor vill ha en stark man som leder dem, det behöver inte nödvändigtvis betyda att man är dominant, och alla kvinnor är inte likadana, men generellt sett så gillar kvinnor män som är ledartyper och som andra män följer. 

    Fake it til you make it. 
  • Ascendere
    Anonym (Va?) skrev 2018-08-08 14:38:58 följande:
    Skulle aldrig falla för en dominant och kontrollerande man. Vem vill ha en sådan?

    Det måste vara något annat. Hade jag träffat dig hade jag kunnat tala om det för dig men det kan jag tyvärr inte. Fråga någon som du litar på och be personen att svara ärligt!

    Ingen här känner dig och ingen här kan hjälpa dig.
    Nej inte kontrollerande. Däremot någon som man VILL följa och som leder en in på vägar man själv inte tänkt på som slutar med awesomeness låter väl inte så dumt?
  • Ascendere
    Anonym (Empatisk krake) skrev 2018-08-08 15:28:56 följande:

    3 ggr i veckan blir det nog inte, jag har alldeles för mycket annat jag håller på med. Jag är inte helt ur form som tur är. Tror dock det enda nytta det kan göra (såvida jag inte får riktigt stora muskler vilket jag inte tänkt få) är att mitt sjlvförtroende skulle kunna öka. Men jag värderar inte muskler så mycket över huvudtaget, utan värderar att vara i god form. Så... det blir nog lite situps hemma i stället :)

    Ledartyp, det tror jag inte man kan fejka, antingen är man det eller så är man det inte. Jag är inte ledartyp förutom att jag inte tänker nån idiot hunsa med mig. Jag tror däremot jag kan öka självförtroendet på lite olika sätt. Kanske jag är ute för lite och träffar kvinnor helt enkelt, sånt kan ju öka självförtroendet.


    För att nå riktiga resultat med ?lite situps hemma? krävs en rent jävulsk självdisciplin för att hålla igång med ett sånt program. Oftast lättare att ta sig iväg nånstams, gymmet tex. Men du kanske är en riktig maskin som bara köttar på, kör i så fall.

    Men du har rätt i att det år att se vältränad ut som gäller, en tjock men vrålstark rysk tyngdlyftare är ju tex inte idealet för att vara attraktiv.

    Snälla, läs Models av Mark Manson, du kommer att få så många Aha-upplevelser!
  • Ascendere
    Anonym (Empatisk mes) skrev 2018-08-08 16:32:02 följande:

    Jag har också trott att tjejer inte vill att man anspelar på sex för då tror de man bara vill ligga. Vet inte om det är för sent nu att ändra på sig men jag vet inte alls hur jag skulle göra och vad som är ok och vad som inte är ok.


    Prova dig fram. Får du en örfil, eller att hon reser sig upp och går, eller att ditt foto dyker upp i kvällstidningarna under nästa #metoo -kampanj har du fått all feedback du behöver.
Svar på tråden Hur kan jag bli mer attraktiv för kvinnor?