Inlägg från: Anonym (ägg) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ägg)

    Hjälp vi nattar bara barn hela kvällarna, tips sökes!

    Våra vänner har också tre barn liknande ålder. Varannan kväll nattar mamma och varannan pappa. Den som inte nattar har egen tid (tränar/springer oftast).

    Mamma/pappa lägger sig i "stora" sängen och alla barnen runt omkring. De ligger och läser och pratar om dagen. Småtjafs mellan barnen uppstår lite ibland men det brukar vara hanterbart eftersom en förälder också ligger där.

    Efter nån halvtimme sover alla (även föräldern )

    Den andra väcker den nattande föräldern och barnen ligger kvar i stora sängen hela natten. Föräldrarna ligger i extrasäng i annat rum. Detta upplägg funkar för dem och bara ett litet inblick i någon annans liv.

    Själva har vi faktiskt haft ett "lätt" barn. Hon hoppar runt i huset en stund runt 19. Vid 19:20 får vi godnattpuss och vid 19:30 sover hon som en stock i sin säng.

    En annan familj i bekantskapskretsen har ett barn som i princip aldrig är trött (11 år idag). Hon lägger sig med föräldrarna runt 22-23 och stiger upp vid 5. Hon är alltid glad och pigg men det är en gåta varför hon inte sover mer och aldrig har gjort. Hennes lillasyster (5 år) sover från 19-06 varje natt.

Svar på tråden Hjälp vi nattar bara barn hela kvällarna, tips sökes!