Inlägg från: Anonym (Plant based diet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Plant based diet)

    Små vardagsförändringar som leder till viktminskning?

    Bara att köpa läget att vegan är den nya trenden som har kommit för att stanna. Den växer enormt i hela världen. Googla typ veganism i Kina, USA, UK osv.

    Ge alltså fan i kött, fisk, kyckling men framför allt mjölk produkter och ost.

    Man har gjort tester på dom som äter veganskt gämfört men kött ätare, och veganer väger ca 6 kilo mindre.

    Du ska inte tro på lögnen om att man måste äta kött för att få protoin. Du kan få i dig protein précis lika lätt som kor, häster, elefanter, ja typ alla andra stora växtätare.

    Jag slutade äta kött i vintras och har nu gått ner 10 kg. Och nej, jag har inte ändrat på några andra rutiner. Jag räknar aldrig kalorier och jag äter précis som vanligt, tills jag blir mätt.

    Och om detta nu låter som en helt omöjligt förslag så prova i 3 dagar. Känner du dig inte bättre och piggare så prova något annat.

    Men 3 dagar klarar du!  SkålSolig

  • Anonym (Plant based diet)
    Glinda från Oz skrev 2018-08-16 19:46:06 följande:
    Det går att äta skitonyttigt som vegan också. Jag tror att många som väljer att bli veganer är mer hälsosamma och medvetna för de har gjort ett så stort aktivt val.

    Du har rätt i proteinet, det man ska ha koll på är järn, B12, omega3, kalcium och andra mineraler. Det går att få i sig via vegansk kost också men man behöver ha koll på vad man gör.
    Håller med i allt du säger!

    Men om jag bara ska titta på mig själv så dricker jag fortfarande lika mycket alkohol, äter lika mycket godis och chips mm som jag gjorde innan. Jag har heller inte börja motionera än. Mitt nästa mål är dock att sluta dricka sprit/öl och börja träna mer för jag har stannat på mina 90 kg nu...

    Frugan har gått ner mer än mig och då var hon inte direkt fet innan. Kan också tillägga att frugan har i hela sitt liv aldrig haft regelbunden mens utan typ fått den 1-2 gånger om året.

    Men efter ca 3 månader efter att hon slutade äta djurprodukter så har hon helt plötsligt regelbunden mens varje måndad. (Hon är 36.) Slump? Kanske...kanske inte...
Svar på tråden Små vardagsförändringar som leder till viktminskning?